NATAŠU ZNA CELA ZEMLJA, A MALO KO ZNA DA JOJ JE MUŽ OVAJ USPEŠNI ČOVEK: Privatnost čuva, a jednom je ovo OTKRILA
Nataša Marković, Foto: prentscreen/youtube/RTS TV lica, kao sav normalan svet - Zvanični kanal

brak

NATAŠU ZNA CELA ZEMLJA, A MALO KO ZNA DA JOJ JE MUŽ OVAJ USPEŠNI ČOVEK: Privatnost čuva, a jednom je ovo OTKRILA

Nataša Marković je u braku dugi niz godina

Objavljeno:

Glumica Nataša Marković uspešno se bavi svojim poslom i igrala je u velikom broju serija i filmova, takođe publika je u prilici da je gleda i u pozorištu.

Neke od najznačajnijih njenih televizijskih uloga jesu u sledećim ostvarenjima: "Lisice", "Bela lađa", "Ringeraja", "Sedam i po", "Cvat lipe na Blkanu", "Slučaj porodice Bošković"...

Malo ljudi zna da je glumica u dugogodišnjem braku sa poznatim novinarem Zoranom Ćirjakovićem. Nataša je jednom prilikom govorila o braku i o odnosu sa suprugom.

"Interesovanja partnera nisu nebitna. Ako se tu poklopite, veća je verovatnoća da ćete uspeti. Zoran i ja imamo zajedničke tačke, ali normalno je i da u nekim stvarima uopšte nismo slični. Lepo je i to, jer preko supruga upoznajem i neki novi svet. Zamislite da je pored mene neko iz istog posla, bilo bi mi dosadno da stalno pričamo o tome. Kada dođemo kući, prepričavamo događaje iz proteklog dana i na taj način jedno drugom širimo vidike", pričala je glumica za "Stori".

Nataša Marković već godinama je u srećnom braku sa beogradskim novinarom Zoranom Ćirjakovićem
Nataša Marković već godinama je u srećnom braku sa beogradskim novinarom Zoranom Ćirjakovićemfoto: Youtube printscreen/ RTV Marš Valjevo

Markovićeva je svojevremeno pričala i na temu roditeljstva, te sa čime se suočavala od strane okoline zbog toga što se nije ostvarila kao majka.

Glumica Nataša Marković u braku je sa poznatim novinarem
Glumica Nataša Marković u braku je sa poznatim novinaremfoto: Damir Dervišagić

"Ne pritisak, više sam iskusila osude. Mi volimo da sudimo. Čak sam u nekoliko situacija bila neiskrena po tom pitanju, zato što mi je tako jednostavnije. Ne očekujem da drugi to razumeju, ne volim kad su agresivni u dokazivanju svog stava. U poslednje vreme u komunikaciji s ljudima primenjujem sledeću rečenicu: ‘Nećemo se složiti, pređimo na drugu temu‘, kazala je ona za "Gloriju".

Bonus video:

05:11

ĐUS ZA ESPRESO POSLE 100 GODINA: Reper o ESTRADI, evo kako komentariše SKANDALE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.