SANJA STANKOVIĆ ODGOVORILA NA PROZIVKE LEE KIŠ: Spomenula NJENU EMISIJU, pa otkrila JEDNU STVAR
Lea Kiš, Foto: DRAGAN KADIĆ

svi detalji

SANJA STANKOVIĆ ODGOVORILA NA PROZIVKE LEE KIŠ: Spomenula NJENU EMISIJU, pa otkrila JEDNU STVAR

Sanja je istakla da se nije pronašla u izjavi Lee, kao i da je gostovala kod nje u emisiji i da je prema njoj bila jako prijatna.

Objavljeno: 20:20h

Nakon što je voditeljka Lea Kiš u poslednjem intervjuu isprozivala učesnice rijalitija koje postaju voditeljke i nju nazivaju koleginicom nakon što spavaju sa desetoricom u rijalitiju, njoj je odgovorila Sanja Stanković, koja je nakon učešća u rijaliti šou-programu "Zadruga" dobila emisiju.

Naime, Sanja je istakla da se nije pronašla u izjavi Lee, kao i da je gostovala kod nje u emisiji i da je prema njoj bila jako prijatna.

- Iskreno ja se ne pronalazim u izjavi Lee Kiš. Štaviše ja sam bila gost u njenoj emisiji. Mogu da vam kažem da se veoma prijatno ponela prema meni. Kada sam pričala o tome kako voditeljstvo posle rijalitija, ja sam tada rekla da ne mogu da kažem za sebe da sam voditelj jer nisam završila tu školu i ne mogu da se uporedim sa voditeljima tipa Sanja Marinković, Lea i da ne vadim - istakla je Sanja za Kurir.

Sanja Stanković ogovoriča Lei Kiš
Sanja Stanković ogovoriča Lei Kišfoto: RED TV printscreen

- Oni zaista imaju bogate karijere, ali mi je želja da jednog dana budem uspešna u ovom poslu kao one. Svako ima svoju zvezdu ispod ovog neba i ima pravo da se oproba u tome i ako neko radi dobro svoj posao nema potrebe da se plaši konkurencije - dodala je Stankovićeva.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/PulsOnline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.