HITNO SE OGLASILA ALEKSANDRA MLADENOVIĆ: On tvrdi da su se POMIRILI, ona sve DEMANTUJE: Da li je moguće?
Aleksandra Mladenović i Stefan Čečar, Foto: Printscreen/instagram/mladenovicc.aleksandra

potpuni šok

HITNO SE OGLASILA ALEKSANDRA MLADENOVIĆ: On tvrdi da su se POMIRILI, ona sve DEMANTUJE: Da li je moguće?

Pevačica Aleksandra Mladenović se momentalno oglasila nakon ovog strašnog ispada

Objavljeno:

Proteklih dana je kao bomba u medijima odjeknula vest o raskidu pevačice Aleksandre Mladenović i njenog dečka, sada već bivšeg, Stefana Čečara.

Naime, Aleksandra je podnela krivičnu prijavu protiv Stefana zbog pretnji i uznemiravanja koje je doživela od strane njega nakon što je odlučila da raskine njihov odnos.

Isplivale su i informacije da Stefan često ide u Emirate gde se bavi najstarijim zanatom, ta novina je bila šok za sve, najviše za Aleksandru. Stefan u Emiratima, kako tvrde mediji, pruža usluge najstarijeg zanata muškarcima i ženama.

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić, Printscren/Instagram

A nedavno smo pisali o ispovesti bivše zadrugarke Jelene Mitić koja je otkrila da joj je Stefan Tražio novac i dosađivao:

- Meni je tražio novac da dođem u Beč, da ga izdržavam. A isto tako dok je bio sa Aleksandrom, zvao me je na video-poziv, dok ona nije bila tu, tražio je bogate devojke da se udomi i čuva, jer je slepac. - govorila je Jelena, prenosi Kurir.

Pevačica je sve momentalno demantovala
Pevačica je sve momentalno demantovalafoto: printscreen/instagram/aleksandra_mladenovic_

Sada se kao grom iz vedra neba pojavila fotografija pevačice Aleksandre Mladenović i Stefana na njegovom Instagram profilu.

Na pomenutoj fotografiji vidimo da se njih dvoje nalaze u automobilu, s tim što Aleksandra tvrdi da je to usnimljeno pre njihovog raskida i skandala koji se desio.

Bonus video:

00:44

SVIMA NEKO NEKADA ZABIJE NOŽ U LEĐA Aleksandra Mladenović otkrila skandal iz privatnog života: Bili su mi prijatelji, a onda...

(Espreso/Nikola Stanušić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.