CELO TELO IŠARANO: Balkanski kralj sevdaha javnost bacio u TRANS, skinuo se i fotkao, a o ONDA...
Božo Vrećo, Foto: Instagram prinscreen/bozovreco

ovo još niste videli

CELO TELO IŠARANO: Balkanski kralj sevdaha javnost bacio u TRANS, skinuo se i fotkao, a o ONDA...

Kralj sevdaha, Božo Vrećo je pokazao svoje nago telo, a ono što mu se nalazi svuda po rukama, stomaku i vratu je skrenulo veliku pažnju javnosti

Objavljeno:

Jedinstvena i neobična pojava na balkanskoj sceni, Božo Vrećo, pevač anđeoskog glasa, koji tvrdi da u sebi poseduje mušku i žensku prirodu, na muzičkoj sceni traje više od deset godina, svoju dualnost živi privatno, ali i na sceni.

Princ sevdaha, kako ga publika naziva, prošao je trnovit put kako bi izgradio karijeru i prepoznatljivi imidž, koji je odskakao od balkanskih stereotipa.

Pored njegovih odevnih kombinacija, ono po čemu je umetnik vizuelno prepoznatljiv je veliki broj tetovaža koje ima po telu.

- Sve tetovaže koje imam su sakralne, mitološke i spiritualne. Većinom slave Boga i amajlija su koja štiti od zlih ljudi, uroka, bolesti. Neke od njih su ženske svadbene sa severa Bosne, kojima su se žene u Kraljevoj Sutjesci tetovirale same uz prirodne boje biljaka i ugljena - istaka je Vrećo svojevremeno i dodao da je njegovo telo poput "knjige koja ga dobro opisuje".

Vrećovo telo išarano je gotovo u potpunosti, a u nastavku teksta otkrivamo značenja nekih od njegovih mnogobrojnih tetovaža.

Bonus video:

00:44

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.