CEO BEOGRAD NOĆAS BRUJI O NJIMA: Došli naši NAJPOZNATIJI GLUMCI, crveni tepih pun važnih GLAVA, spisak je DUGAČAK
Foto: Damir Dervišagić

NEMA KOGA NEMA

CEO BEOGRAD NOĆAS BRUJI O NJIMA: Došli naši NAJPOZNATIJI GLUMCI, crveni tepih pun važnih GLAVA, spisak je DUGAČAK

Poznati glumci su došli na premijeru filma svog kolege Dragana Bjelogrlića

Objavljeno:

Nakon velikih uspeha na međunarodnim festivalima u Lokarnu i Sarajevu, film "Čuvari formule" prikazuje se večeras i u Beogradu.

Publika novo ostvarenje može da pogleda u isto vreme na nekoliko lokacija, a karte za ove projekcije rasprodate su u rekordnom roku.

Crvenim tepihom prošetali su, pored autorske i glumačke ekipe, i mnogobrojni gosti iz sveta filma i sporta, među njima i Andrija Kuzmanović, Aleksandar Radojičić, Gordan Kičić, Andrija Milošević, grupa Buč kesidi, Nina Janković, Tamara Dragićević, Miloš Biković, Aleksa Avramović...

1 / 8 Foto: Damir Dervišagić

Pre početka filma, Bjelogrlić se obratio i tom prilikom je rekao:

- Beograd je Beograd. Nadam se da će se publici dopasti film.

U jeku hladnoratovske krize, grupa naučnika u Institutu Vinča sprovodi tajni projekat koji predvodi profesor Dragoslav Popović.

1 / 6 Foto: A.H./ATAImages

Sticajem nepredviđenih okolnosti, oni bivaju izloženi smrtonosnoj dozi zračenja, zbog čega ih jugoslovenska tajna policija odvodi na lečenje u Kliniku Kiri u Parizu. Francuski doktorski tim na čelu sa profesorom Žoržom Mateom zaključuje da je njihovo stanje kritično i da su im dani odbrojani. On predlaže da se po prvi put u istoriji izvede delikatna i neizvesna intervencija. Da li je u pitanju eksperiment nad živim ljudima ili on zaista želi da im pomogne – postaje mučno pitanje za jugoslovenske naučnike.

1 / 7 Foto: Damir Dervišagić

Film je urađen po motivima romana profesora Gorana Milašinovića "Slučaj Vinča", a glavne uloge tumače Radivoje Raša Bukvić, Predrag Miki Manojlović, Dragan Bjelogrlić, kao i proslavljeni francuski glumci Aleksis Manenti, Olivije Bartelemi i An Sera.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.