UHAPŠEN BIVŠI ALEKSANDRE MLADENOVIĆ? Pojavile se NAJNOVIJE INFORMACIJE
Foto: Pritnskrin: Paparazzolov

isplivala istina

UHAPŠEN BIVŠI ALEKSANDRE MLADENOVIĆ? Pojavile se NAJNOVIJE INFORMACIJE

Kako pevačica tvrdi, Stefan je neuračinljiv, slao joj je snimke kako pokušava da se obesi, ali i poruku "uništiću te".

Objavljeno: 09:46h

Dečko Aleksandre Mladenović navodno je uhapšen pošto ga je pevačica prijavila za pretnje i uznemiravanje!

Stefan Č. priveden je po prijavi Aleksandre Mladenović, koja je oko 22.30 časova pozvala policiju i kazala da je on proganja i preti ubistvom i samoubistvom, da dolazi na vrata njenog stanja, zvoni, lupa i zahteva kontakt.

Kako pevačica tvrdi, Stefan je neuračinljiv, slao joj je snimke kako pokušava da se obesi, ali i poruku "uništiću te". Kako je Aleksandra navela, on joj je pokazivao i pištolj, a zatim se udaljio sa mesta njenoh stanovanja.

1 / 3 Foto: Pritnskrin: Paparazzolov

- Stefan se udaljio do dolaska policijskih službenika na njenu adresu, a potomn je u ponoć pristupio u stanicu, u kojoj mu je izrečena hitna mera zabrane prilaska, međutim, kako dalje saznajemo, Stefan je hitnu meru zabrane prilaska odmah prekršio, tako što je otišao na adresu stana Aleksandre Mladenović, lupao joj na vrata, zvonio, zahtevao da pričaju i pozvao na broj telefona. Pevačica ga je ponovo prijavila policiji, nakon čega su policijski službenici ponovo reagova i priveli Stefana nakon čega su ga doveli u stanicu i određeno mu je zadržvanje uz prekršajnu prijavu. O njegovom kršenju hitne mere postoje i dokazi sa kamera video-nadzora, a pevačica je napravila i audio-snimak razgovora - kaže izvor.

Stefan Č. priveden je po prijavi Aleksandre Mladenović
Stefan Č. priveden je po prijavi Aleksandre Mladenovićfoto: Damir Dervišagić, Printscren/Instagram

Podsetimo, i Stefan se oglasio za medije tvrdeći da je on trpio nasilje.

- Nisam je prevario, niti sam digao ruku na nju! Momak koji joj je udario šamar je Isak Šabanović. Izmišlja da sam joj ukrao novac. Do sinoć smo bili zajedno. Izašao sam sinoć iz stana jer nisam mogao da trpim psihičko maltretiranje - kaže Stefan.

Bonus video:

55:23

REDAKCIJA 24.10.2023. 1.DEO

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.