BOGATSTVO POKOJNOG ŠABANA ŠAULIĆA SVAKIM DANOM SVE VEĆE: Porodica nasledila MNOGO TOGA, evo koliko sada ZARAĐUJU
Šaban Šaulić, Foto: Dragan Kadić

BAŠ MNOGO

BOGATSTVO POKOJNOG ŠABANA ŠAULIĆA SVAKIM DANOM SVE VEĆE: Porodica nasledila MNOGO TOGA, evo koliko sada ZARAĐUJU

Pokojni pevač Šaban Šaulić nije sa nama već 4 godine, ali njeogov bogatstvo se svakim danom uvećava, a poradica je obezbeđenja za nekoliko decenija unapred

Objavljeno:

Nakon što je tragično preminuo u saobraćajnoj nesreći 2019. godine Šaban Šaulić je obezbedio svoju porodicu i ostavio im veliko bogatstvo u vidu nekretnina, automobila i novca, a osim toga, udovici Gordani Šaulić ostala su i sva autorska prava na njegove pesme, što joj omogućuje i više nego lagodan život.

Inače, Gordana je prijavila da je njena firma imala troškove u iznosu od 5.369.000 dinara, kao i da je ostvarila čistu zaradu u iznosu od 17.487 evra, a plaćen je i porez od 237.000 dinara.

Kada se uporede podaci za 2022. i 2021. godinu, prihodi Šabanove udovice i te kako su porasli. Sve u svemu, bogatstvo Šabana Šaulića, iako već četiri godine nije živ, svake godine se uvećava i raste.

1 / 5 Foto: ZORANA JEVTIĆ

Podsećanja radi, Šaban je poginuo u saobraćajnoj nesreći nakon nastupa u jednom nemačkom gradu kada je kolima sa ekipom muzičara krenuo ka aerodromu. Za sobom je ostavio pesme i kompozicije kroz koje će večno živeti. Zahvaljujući upravo pesmama i glasu kakav se više neće pojaviti, bogatstvo Šabana Šaulića sigurno će s godinama biti sve veće, te će i njegovi unuci biti zbrinuti u budućnosti.

Bonus video:

01:19

Ilda otkrila da li Šaban Šaulić ima naslednika

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.