OGLASILA SE LJUBINA ŽENA! Nakon skandaloznih fotografija Katarina za Espreso: Trebalo je da ih kontrolišem!
Katarina Kolozeus, Foto: Printscreen:instagram/kristina.dimitry

otvorila dušu

OGLASILA SE LJUBINA ŽENA! Nakon skandaloznih fotografija Katarina za Espreso: Trebalo je da ih kontrolišem!

Ekskluzivno za naš portal.

Objavljeno:

Bivša voditeljka Katarina Kolozeus je u devetom mesecu trudnoće. Ljuba Perućica i ona će uskoro dobiti sina. Ali nije proteklih dana sve vreme bio sa trudnom Katarinom.

Naime, na društvenim mrežama su osvanule fotografije i snimci makedonske pevačice Kristine Dimitry i Ljube sa festivala u Severnoj Makedoniji gde su njih dvoje izveli duetsku pesmu "Posilna". Neki kadrovi oženjenog pevača i atraktivne pevačice izazvali su različite reakcije na društvenim mrežama. Nakon svega, mi smo kontaktirali Katarinu i ona je za Espreso na početku razgovora otkrila kako joj je svega nekoliko dana pred porođaj.

– Bogu hvala super sam, sve ide kako treba i uskoro će naše bebče biti kod kuće, pa se nadamo da ćemo i tatu tada uspeti da zadržimo u kući! Pošto smo ušli u deveti mesec, brane mi da se puno “šetkam” i umaram, pa se malo dosađujem, što ne možemo da kažemo za Ljubu. U poslednje vreme ima puno obaveza pa se ne viđamo po nekoliko dana - rekla je Katarina za naš portal.

Mi smo je pitali kako joj je dok gleda intrigantne fotografije Kristine i Ljube sa festivala u Makedoniji i sa snimanja spota.

Katarina Kolozeus o trudnoći
Katarina Kolozeus o trudnoćifoto: Privatna arhiva

– Prošle nedelje je snimao spot sa koleginicom iz Makedonije pa mu je sigurno bilo zanimljivije nego meni, bar mi se tako čini po kadrovima koje sam videla. Možda je ipak trebalo da odem na to snimanje i da ih malo “kontrolišem” - rekla je Katarina za Espreso.

Pa, da li si razmišljala o razvodu dok si gledala Kristinu i Ljubu zajedno?

Katarina Kolozeus o pričama da se ona i Ljuba razvode
Katarina Kolozeus o pričama da se ona i Ljuba razvodefoto: Printscreen Instagram/ katarina_kolozeus

– Posle snimanja spota sa Kristinom se pokrenula priča o razvodu, pošto kažu da su bili previše bliski, ali moram sve da razočaram od toga nema ništa. Ne puštam ga ja tako lako. Šalu na stranu, meni je sve to sasvim u redu, i moram da ti otkrijem ja sam delimično kriva za njihov duet. Kada ga je Kristina pozvala da gostuje u pesmi odmah sam mu rekla da pristane, videla sam je malo pre toga kod Amidžića i bila sam u fazonu dobra je riba šta bi ti falilo. Volim kada snima nešto da je okružen lepim i atraktivnim devojkama, to u svakom slučaju lepše izgleda, a i meni daje motivaciju da se ne zapustim kao pojedine žene kada se udide pored voljenog muškarca, ovako znam da se uvek neka mota oko njega, pa moram i ja malo da se trudim.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/M.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.