OGLASILA SE MILENINA PODRŠKA ZA ESPRESO! Otkrila sve o Aninim TUŽBAMA: "Niko je neće ZAUSTAVITI u iznošenju ISTINE"
Ana Ćurčić i Milena Kačavenda, Foto: Petar Aleksić

SVI DETALJI

OGLASILA SE MILENINA PODRŠKA ZA ESPRESO! Otkrila sve o Aninim TUŽBAMA: "Niko je neće ZAUSTAVITI u iznošenju ISTINE"

Drugarice Milene Kačavende, Tanja oglasila se za Espreso nakon što je Bane Đokić otkrio da je Ana navodno podnela čak 38 tužbi protiv nje.

Objavljeno: 18:43h

Brat bivše rijaliti učesnice Ane Ćurčić, Bane Đokić gostovao je u emisiji "Pitam za druga" kada je otkrio da je Ana podnela čak 38 tužbi protiv bivše drugarice i aktuelne učesnice "Elite" Milene Kačavende.

Ekipa portala Espreso pozvala je drugaricu Tanju kako bi nam otkrila kako komentariše Anin potez kao i da li su oni obavešteni o tužbama.

Na samom početku ona nam je rekla da je ovaj pozet Ćurčićeve nije iznenađenje s obzirom da su Mileni pretili pred ulazak u rijaliti.

Dragarice Milene Kačavende o Aninim tužbama
Dragarice Milene Kačavende o Aninim tužbamafoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Opšte poznato je da je Milena dobijala pretnje do pred sam ulazak u Elitu, tako da, ove tužbe, koje može podneti svako, nisu iznenađenje - rekla je Tanja, a onda otkrila da nije jedna tužba ni stigla do Mileninih adovkata.

Drugarice Milene Kačavende ističe da Milenu niko neće zaustaviti u iznošenju istine
Drugarice Milene Kačavende ističe da Milenu niko neće zaustaviti u iznošenju istinefoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Broj od 38 tuzbi, kako se navodi u javnosti, a od kojih niti jedna još nije stigla do Milene ili njenih advokata, implicira da je najverovatnije reć o SLAPP (šamar) tužbama, koje su veoma zastupljene, a kojima cilj nije pravda, već pritisak na medije, novinare, blogere i pojedince kako bi se suzbio njihov uticaj u javnosti. SLAPP tužbe su tu da cenzurišu kritike, zastraše medije, novinare, influensere i pojedince na društvenim mrežama. Kako god, Milenu niko neće zaustaviti u iznošenju istine, a kada stignu te navodne tužbe, videćemo o čemu je tacno reči shodno tome reagovati - rekla je Milenina drugarica Tanja za portal Espreso.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Ivana Radivojević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.