MINA VRBAŠKI PROLAZI KROZ PRAVU DRAMU: Ceo slučaj PREDALA POLICIJI, zbog ovoga je i DALA OTKAZ
Mina Vrbaški, Foto: Damir Dervišagić

SVI DETALJI

MINA VRBAŠKI PROLAZI KROZ PRAVU DRAMU: Ceo slučaj PREDALA POLICIJI, zbog ovoga je i DALA OTKAZ

Mina se na svom Instagram profilu svojim pratocima obratila javnom porukom u kojoj je navela da je jednu osobu prijavila za uznemiravanje.

Objavljeno: 14:17h

Bivša rijaliti učesnica Mina Vrbaški oglasila se na društevnim mrežama i obavestila svoje pratioce da je podela prijavu protiv NN lica zbog višegodišnjeg uznemiravanja.

Ona je takođe navela da je zbog cele situacije morala da radi se povuče i sa posla.

Naime, Mina se na svom Instagram profilu svojim pratocima obratila javnom porukom, a mi vam je prenosimo u celosti.

Dala je i otkaz
Dala je i otkazfoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Stvarno je bilo dosta! Danas sam konačno podnela krivičnu prijavu protiv NN lica zbog višegodišnjeg uznemiravanja, maltretiranja i pretnji upućenih meni i ljudima oko mene. Slučaj je prosledjen nadležnom tužilastvu i odeljenju za VTK, koje će u najskorijem vremenskom periodu identifikovati ovog monstruma i protiv koga će biti podneta krivična prijava, ali će biti i privatno gonjena od strane mene i određenih lica koja je takođe uznemiravala, a koja su takođe danas podnele prijavu. Sav dokazni materijal, svi profili, sve pretnje, uvrede, klevete i uzmemiravanja... Tri godine unazad! Jedva ćekam da svane dan kada će ovaj monstrum konačno odgovarati za svo zlo koje mi je godinama nanosila - napisala je Mina na svom Instagram storiju, a posle par minuta podelila da je zbog svega raskinula ugovor o radu:

1 / 2 Foto: instagram/minavrbaski

- I ovom prilikom želim da vas obavestim da sam sporazumno raskinula ugovor o rada, obzirom na situaciju u kojoj se trenutno nalazim i zbog velikog stresa koji sam pretrpela zbog konstantnog internet nasilja koje proživljavam, a koje utiče ne samo na mene, već i na moje svakodnevne aktivnosti, bliske ljude, pa i moj posao. Zbog ovoga sam dovedena u situaciju da se povučem iz svega, jer mi je zbog ovog monstruma onemogućeno pravo na normalan život, pravo na rad i druga ljudska prava. Verujem u državne organa i očajnicki se nadam brzom rešavanju ovog slučaja, jer ja više nemam snage...

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.