VANJA SPUSTIO GLAVU, A SNEŽANA LJUTA? Paparaco uhvatio Đurišićku i njenog DEČKA u hit izdanju, ŠTA SE DEŠAVA?
Vanja Miloševć i Snežana Đurišić na Lepinom koncertu, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

dokaz da ljubav ne zna za prolaznost

VANJA SPUSTIO GLAVU, A SNEŽANA LJUTA? Paparaco uhvatio Đurišićku i njenog DEČKA u hit izdanju, ŠTA SE DEŠAVA?

Oni su uslikani dok su čekali da koncert počne, a evo šta su svi komentarisali

Objavljeno:

Verujemo da ćete se složiti sa nama da su pevačica Snežana Đurišić i njen partner doktor Vanja Milošević dokaz da ljubav ne zna za godine i prolaznost.

Oni se ne razdvajaju, a sinoć su bili i na oproštajnom koncertu Lepe Lukić.

Snežana je za ovu priliku odabrala plavu boju, koja joj je savršeno pristajala uz boju kose i očiju. Vanja je zadržao svoj prepoznatljivi ležerni stil te je obukao crnu košulju.

Iako su mislili da su pobegli fotografima, paparaco je ipak urađen.

Oni su uslikani dok su čekali da koncert počne. Vanja je u tom trenutku gledao u mobilni telefon, dok je Snežana pratila sve oko sebe. Mnogi prisuti su se tada našalili da je Snežana ljuta, te je Vanja zbog toga spustio glavu jer je nešto skrivio.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, ovako je Vanja govorio o upoznavanju sa Snežanom.

– Ja u neke stvari u životu verujem, a to je da nam je većina stvari predodređena u životu. Znao sam puno sveta iz estradnog miljea, ali sam Snežu video jednom i to je bilo vrlo kratko i zvanično i nisam je viđao dugi niz godina. Jednom je gostovala na nekom programu i ja izletim iz kupatila da čujem i vidim jednu lepu ženu koju dugo nisam video koja neosporno peva i koja ima damski odnos po svemu što radi, a onda smo se slučajno i sreli – prisetio se Vanja u emisiji „Zvezde Granda Specijal“, a onda je i Snežan progovorila:

– Jelena Bačić Alimpić je imala promociju svoje knjige i ona me je pozvala, a ja sam se premišljala jer mi najteže pada spremanje, ali na kraju sam otišla i samo sa leđa mi se pojavio: „Sneška, dobar dan, ajde ako ne žuriš svarti da popijemo piće“.

Bonus video:

02:45

Cakanina izjava

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.