KONAČNO ZNAMO ŠTA JE MARIJA VELJKOVIĆ RADILA NA LICU? Voditeljka RTS-a je nekad IZGLEDA DRUGAČIJE, da li je realno?
Marija Veljković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

IZNENADIĆETE SE

KONAČNO ZNAMO ŠTA JE MARIJA VELJKOVIĆ RADILA NA LICU? Voditeljka RTS-a je nekad IZGLEDA DRUGAČIJE, da li je realno?

Voditeljka Marija Veljković prošle godine se našla na meti komentara da je "sva izoperisana"

Objavljeno:

Voditeljka "Slagalice" Marija Veljković, koja se nedavno našla na meti spekulacija da je bila u emotivnoj vezi sa nekadašnjim učesnikom Zadruge Urošem Ćertićem, prošle godine je bila "tema broj 1" zbog plastičnih operacija.

Na Internetu su osvanule Marijine slike "pre i posle" na kojima se vidi da joj jagodice izgledaju drugačije, da su joj "kapci zategnuti", ali i usne punije nego pre.

Voditeljka se tada oglasila za medije i rekla da su joj "zabiberili".

Kako je Marija Veljković izgledala pre plastičnih operacija
Kako je Marija Veljković izgledala pre plastičnih operacijafoto: M.M./ATAImages

- Ako me pratite na Instagramu vrlo dobro znate šta sam radila na licu i kako se negujem. ‘Izoperisana do neprepoznatljivosti’, ‘Operisala jagodice’, to su naslovi o meni, a ja sam posle toga pomislila ‘pa, moji kapci nisu loši onda, jagodice takođe. Ne znam da li da to shvatim od vas kao kompliment - rekla je Veljkovićeva.

1 / 4 Foto: Printscreen

Voditeljka se pre nepune dve godine razvela od arhitekte Milana Milovanovića sa kojim ima troje dece i vratila se sa njima u svoj devojački stan.

Marija je nakon razvoda uplovila u emotivnu vezu sa glumcem Rastkom Jankovićem, a javnost je pre izvesnog vremena brujala i o tome kako je prevarila svog tadašnjeg supruga sa bivšim učesnikom rijalitija i kaskaderom Urošem Ćertićem, nakon čega je i usledio razvod.

1 / 6 Foto: Espreso

- Marija i Uroš živeli su bukvalno 200m jedno od drugog na Dorćolu, tako su se i upoznali. Ona je vodila decu u vrtić, školu, ponekad bi prošetala psa i prolazila pored Uroševe zgrade, a svakako su se sretali na nekim snimanjima. Sve je krenulo od 'zdravo zdravo' da bi vremenom tim razgovori postajali duži i sadržajniji, da bi onda kako to obično biva, hemija prerasla u nešto više. Ako ćemo iskreno, dok je trajalo i nije bila neka velika tajna da Marija ide kod Uroša. U kraju se manje više svi poznaju, pa je postalo zanimljivo zašto ona ulazi u tu zgradu. Viđali su se tako oko pola godine, priča se da je na kraju i muž počeo da sumnja, da ju je čak i pratio u nekoliko navrata jer je bila nepažljiva, recimo sređivala se više nego inače kad ide da nešto završi. Njen brak je neko vreme i pre tog skandala bio formalan, tako da je neverstvo samo konačno presudilo da donesu papire za razvod - pričao je izvor "Sveta".

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.