VELIKA ISPOVEST SANJE KUŽET: Voditeljka otkrila NEPOZNATE DETALJE iz ŽIVOTA, pa OVO priznala o SADAŠNJEM PARTNERU
Sanja Kužet, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

otvorila dušu

VELIKA ISPOVEST SANJE KUŽET: Voditeljka otkrila NEPOZNATE DETALJE iz ŽIVOTA, pa OVO priznala o SADAŠNJEM PARTNERU

Voditeljka Sanja Kužet otvorila je dušu, te progovorila o mnogima temama o kojima je do sad ćutala.

Objavljeno:

Sanja Kužet retko iznosi detalje iz svog privatnog života u javnost, iako je poznato da iza sebe ima jedan brak, u kom je dobila sina, te sadašnjeg partnera sa kojim je isto dobila naslednika.

No, sada je rešila da otkrije neke detalje koje javnost možda nije znala, pa je tako započela priču o prvom mužu, sa kojim danas ima normalan odnos zbog njihovog sina.

- Moj prvi suprug je zapravo bio moj kolega, radili smo u istoj firmi tako da su nas vreme i okolnosti zbližile i njegova upornost, što je očigledno da je posle i rezultiralo brakom i zajednicom tako da eto. Mi smo radili potpuno odvojene poslove, tako da uopšte nismo imali razloga da nešto komuniciramo na poslu, privatno je bilo privatno, poslovno poslovno - kaže Sanja i dodaje:

- Ne viđamo se na poslu, svako je otišao dalje nekim svojim putem, ali je vrlo uključen u život našeg sina. Mislim da ako su ljudi, pre svega, suštinski dobri, znači ako je neko dobar čovek, nakon toga, možemo da budemo ljudi, ne moramo da budemo prijatelji, ne trebamo se obilaziti po slavama, naprotiv, svako svojim putem, ali zbog našeg deteta, zašto da ne. Uostalom ja sam birala tog čoveka i on je birao mene jer mi imamo neke kvalitete. Zaista ne mogu da kažem ništa loše o njemu osim toga što jednostavno zajednica nije uspela, ljubav je nestala.

Sanja iz prvog braka ima sina koji sada ima 15 godina i, kako kaže, u kući ima "dva prvaka, Strahinja će sad 7, on je krenuo u osnovnu školu, Andrija je krenuo u gimnaziju". Ističe i da je u njihovom domu vrlo zabavno.

- I ne slušaju me baš. Mislim, zapravo, svi mi u našem domu smo jaki kao ličnosti, mnogo su jaki karakteri svi. Niko nije popustljiv, niko nije blag. Niko od nas četvoro. Ja sam lavica, ja sam ovako, blaga, ali ja mnogo vičem, ja mnogo naređujem, koliko god to ovako ne izgleda jer prosto moj posao je takav da nemam razloga da pokažem tu svoju prirodu, ali meni je kod dece sve važno, ništa meni nije tako lako, ništa, bukvalno od obroka... Tako da sam vremenom samo pokušala malo da popuštam jer prosto nije normalno da držim baš sve konce u svojim rukama. Moram malo da ih pustim da budu svoji - kaže Sanja i dodaje da su njeni sinovi uvek imali lep odnos:

- Uvek su se jako lepo slagali. Poslednjih možda godinu dana, kako je stariji baš onako da kažem tinejdžer, onda se on malo okrenuo prosto nekim svojim interesovanjima, pa ga ovaj mali čika traži njegovu pažnju. Tako da sada možda dolaze do nekih hoškanja, samo zbog toga. Razlika je 8 godina, nemaju oni apsolutno nikakva zajednička interesovanja.

Priznaje, žao joj je što nije dobila ćerku, ali ne misli da je za to kasno.

- Pa naravno da nije kasno, ne mislim da treba nešto da žalim to, možda eto kad budem imala 60, ako je ne budem imala, možda ću tada žaliti. S obzirom na to da se kod nas uvek nešto zanimljivo dešava, uopšte ne mislim da tako nešto ne može da nam se dogodi - kaže Sanja.

Posle 10 godina...

Sanja i njen sadašnji partner Nemanja su se upoznali kada je ona imala 21 godinu, a on 23. Međutim, tada joj nije bio interesantan.

- Na jednom letovanju na Kritu, to je bila družina, oni muškarci krenuli na letovanje, sestra, ja, drugarice krenule na letovanje. Oni se svi tu nešto međusobno muvali, smuvali, ali on i ja nismo... On je tu nešto kao pokušavao, međutim on meni uopšte nije bio interesantan. Pa jednostavno mi tada nije bio. Ja sam bila mnogo teška i komplikovana, dobro sam se ja i udala - rekla je Sanja u "Balkanskom ulicom", pa nastavila:

- Elem, mi smo se tu zaista družili i posle nekog vremena smo mi započeli neku vezicu u tim godinama, koliko je to mogla da bude vezica i zaista je kratko trajala i nije bila ništa vredna nekog pominjanja. Međutim, deset godina kasnije, kad se meni sve u mom životu izdešavalo turbulentno, pošto je ta družina i dalje opstala, povremeno se tako viđala, on mi se tu nekako nametnuo kao neka osoba koja je bila uporna. Izgleda da su zaista kod mene nekako uvek dobijali oni najuporniji priliku da se družimo, da pričamo pa onda da procenim, da vidim da li tu dalje ima nekog štofa za dalje i hemije pre svega. Tako da, Nemanja, kada sam ga videla ponovo, nakon deset godina, je bio potpuno druga ličnost, zato što je bio zaista već izgrađen muškarac, formirana ličnost, ono sećanje na njega, normalno sa 23 godine i to tada, su bile zaista potpuno dve različite osobe, tako da smo imali jedan potpuno nov početak. On je verovao da je to to, da ćemo uspeti i da treba da damo šansu.

Sanja je otkrila da ju je suprug "zatekao" prvim poljupcem.

- Mi smo vrlo praktični, moj suprug i ja. Poljubio me na njegovom trosedu. Da, ali ja sam samo tako neobavezno nešto svratila i on me zatek'o, i uopšte nisam planirala da se to tada dogodi. Ali eto, desilo se i... Prosto moja potvrda da vidim da li tu nešto može dalje da se gradi ili ne. Ali to vreme i sve ono što sam ja sa njim proživela i on sa mnom zaista evociramo često uspomene i bilo je uvek prelepo. Nikada se nije nešto ljuljalo ili da je nekom nešto bilo manje lepo jer zaista smatram ako nešto misliš da treba da opstane da na početku mora da bude ono najveće. Jer ako je u startu onako, šta će biti posle - rekla je, pa dodala:

- Pa poseban je, stvarno mogu to da kažem. Mogu to da kažem, neskromno, jer zaista nekako taj njegov spoj i to njegovo sazrevanje i način kako on vidi i smatra da treba da ceni ženu, da poštuje, da voli, prija meni.

(Espreso/24sedam/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.