NJIHOVA LJUBAVNA PRIČA TRAJE VEĆ 16 GODINA: On je jedan od NAJVEĆIH ZAVODNIKA, a ona svetski poznata SRPKINJA
Branislav Tomašević, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

da li ste znali?

NJIHOVA LJUBAVNA PRIČA TRAJE VEĆ 16 GODINA: On je jedan od NAJVEĆIH ZAVODNIKA, a ona svetski poznata SRPKINJA

Čim su se upoznali znali su da su stvoreni jedno za drugo.

Objavljeno:

Poznati srpski glumac Branislav Tomašević i njegova supruga manekenka Jelena Ivanović jedan su od onih parova o kojima se retko piše u medijima, a koji imaju brak kakav se samo poželeti može.

Oni su već 16 godina u skladonom braku i svoju ljubav kriju daleko od očiju javnosti. Branislav gradi uspešnu glumačku karijeru i o svojoj supruzi ima samo reči hvale. Ona mu je velika podrška ne samo u privatnom životu, već i u profesiji kojom se bavi.

Jelena, s druge strane, gradi uspešnu karijeru modela. Iako je kao veoma mlada zakoračila na neke od najpoznatijih svetskim modnih pista, sa samo 24 godine odlučila da siđe sa piste i posveti se porodici.

Njen put od supermodela do superžene nije bio lak, ali u svemu joj je velika potpora bio upravo suprug Branislav. Njih dvoje imaju troje dece: Dušana, Bogdana i Stefana, a njihova velika porodica odlično funkcioniše zahvaljujući posvećenosti ovog para.

Bivša manekenka je početkom 2020. izabrana je za predsednicu Udruženja manekenki Srbije, a za nju kažu da je jedna od najuspešnijih jugoslovenskih supermodela.

- Kažu da sam bila jedan od najuspešnijih jugoslovenskih modela, taj pečat prati me i dan-danas, a naši novinari i dalje mi pripisuju titulu modela ili me oslovljavaju sa bivša manekenka, kao da su me zaključali u glamuru 90-ih - rekla je Jelena, pa je dodala:

- Ja doživljavam modeling samo kao jedan deo mog životnog putešestvija, kao prvu i fenomenalnu fazu odrastanja i susreta sa ozbiljnim poslovnim odgovornostima, putovanjima, administracijom, svetom i onim što svetske metropole nude, ali i traže. Za mene je pravi uspeh u modelingu bio iskustvo vere, upornosti, rada na sebi i vizije kojom sam iz jedne male sredine osvojila veliki svet i upisala se u knjige koje beleže istoriju mode te bila deo muzejskih postavki, rame uz rame sa najboljima tog vremena. To iskustvo nema cenu i to je moj najveći uspeh - rekla je Jelena pre par godina za Elle.

(Espreso/Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.