On je nekrunisani KRALJ BEOGRADSKIH KLUBOVA! Kako je baš on zaslužio ovu TITULU? (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook/Milan Ankic

legenda!

On je nekrunisani KRALJ BEOGRADSKIH KLUBOVA! Kako je baš on zaslužio ovu TITULU? (FOTO)

Milana mnogi znaju kao kralja beogradskih klubova i splavova s obzirom da već preko deset godina nastupa u najprestižnijim prestoničkim lokalima
Objavljeno: 22:08h

Njegovo ime je Milan Ankić, pevač koji gotovo celu deceniju nastupa po beogradskim klubovima, ali je tek pre par godina krenuo da se afirmiše i snima svoje pesme.

Pevač raspolaže apsolutnim sluhom i karakterističnom bojom glasa, ali je skroman i ne gleda na sebe kao na "kralja", pa mu često bude neprijatno kada ga ljudi tako nazivaju.

- Dugo radim u Beogradu i klubovima po Srbiji, ali i u inostranstvu, tako da imam dosta veliko iskustvo. Generalno, zadovoljan sam pravcem kojim idem, ali ne žurim i ne radim stvari po svaku cenu, već mi je bitno da šta god da uradim - stojim sto posto iza toga, ne snimam pesme koje bi bile trenutno hit, već prosto moram da osetim pesmu koju pevam - ispričao je pevač jednom prilikom za crnogorske medije.

Njega nema puno po medijima, ali sve kritike koje se odnose na njegov rad su krajnje pozitivne i verovatno da u Beogradu nema klabera koji nije čuo za Milana. Publika je na njegovim nastupima uvek na nogama, atmosfera je dovedena do usijanja, a provod obično traje do ranih jutarnjih časova.

Ono što je najzanimljivije, jeste da je Milan dugo nastupao sa bivšom ženom glumca Branislav Lečića, Ninom Radulović, koja je njegova jako dobra prijateljica i, kako kaže, multitalentovana žena.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.