KOME JE POTREBNA JOŠ JEDNA ZORANNAH?! Ovo je VANJA, modna blogerka, glavna Zoranina konkurencija! Ima i par golišavih fotki!
Foto: Printscreen/Facebook/Vanja Pantin

vanjahhhh JE seksi!

KOME JE POTREBNA JOŠ JEDNA ZORANNAH?! Ovo je VANJA, modna blogerka, glavna Zoranina konkurencija! Ima i par golišavih fotki!

Vanja Pantin na svom Fejsbuk profilu ima nekoliko vrlo zanimljivih fotografija
Objavljeno:

Za Zoranu Jovanović iliti čuvenu Zorannah, verovatno zna svaka mlada devojka u Srbiji, dok je za njenu glavnu konkurenciju, poznatu stilistkinju Vanju Pantin, malo ko čuo.

Vanja je takođe modna blogerka, a slično Zorani, ova plavuša neguje moderni urbani stil i prati trendove glavnih svetskih metropola.

- Modu volim od malih nogu, ali sam studirala potpuno drugu stvar, ona mi je bila hobi i jako sam srećna što se bavim poslom u kojem uživam. Velika inspiracija od tinejdžerskih dana su mi r’n’b i hip­hop muzika. Zato ćete u skoro svakom mom autfitu videti kačket. Šalu na stranu, oblačim se u skladu sa raspoloženjem, volim da mešam stilove i nosim stvari drugačije od drugih - izjavila je Vanja jednom prilikom za Wannabe magazin.

Blogerka, osim stilom, i izgledom dosta podseća na Zoranu, ali ima i par vrelih izdanja u kojima je dosta oskudno odevena!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.