Uputstvo za devojke iz Srbije:  Kako postati “Grlica” i odlično se udati? (FOTO)
Foto: Printscreen

bez ovoga nema vajde

Uputstvo za devojke iz Srbije: Kako postati “Grlica” i odlično se udati? (FOTO)

Da li je bivša Modelsica “prva patentirala” izum zvani BOGATO SE UDATI i biti Idol skoro svim devojkama na Balkanu?

Objavljeno:

E,sada koja je sledeća, da li ta srećnica možeš biti i ti? Teško da ćemo u skorije vreme imati novu Aleksandru Sandru Nikolić Meljničenko, ali bar vredi pokušati na njenom primeru… Evo i korisnog uputstva!

Prvo pravilo, moraš biti PRIRODNA lepotica, jer čim imaš silikone u usnama,grudima i zadnjici nećeš biti ozbiljno shvaćena a, i GOSPODIN PRAVI sa milionskim računom u banci neće oženiti neku koja liči na Tajlandskog Transvestita…

Za početak postani “model”, uradi set fotografija i obavezno ih postavi na svoje Facebook i Instagram profile, jer nisi ti igračica ili hostesa, ti si buduća MILIONERKA i ne smeš odavati utisak jeftinuše.

Nikako se ne slikaj sa tetoviranim likovima po klubovima. Od njih “nema vajde”. Oni kvare imidž nedodirljive. Kvazi kriminalci,navijači ili bokseri u pokušaju su za neke koje separeišu ili “rade po sajmovima deterdženata ili automobila” BUDUĆA GOSPOĐA se slika sama, bez statista.

foto: Printscreen

Da ti ne padne na pamet druženje sa lepšim ribama od tebe. Moraš biti broj jedan uvek i na svakom koraku. Nađi dve,tri rošave drugarice ili neku sa kraterima po faci i sa njom “opali” selfie da se zna koja je glavna.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.