OVO JE ISTINA O OGRIJAMA MILJANE KULIĆ: Zola se HITNO OGLASIO, pa javno OTKRIO SVE DETALJE, evo o čemu se RADI
Lazar Čolić Zola, Foto: prentscreen/youtube/Zadruga Official

šok

OVO JE ISTINA O OGRIJAMA MILJANE KULIĆ: Zola se HITNO OGLASIO, pa javno OTKRIO SVE DETALJE, evo o čemu se RADI

Bivši rijaliti učesnik Lazar Čolić Zola oglasio se na mrežama zbog sminka na kojem je Miljana Kulić sa četiri muškarca.

Objavljeno: 23:20h

Nedavno je fan stranica Nenada Macanovića Bebice objavila snimak Miljane Kulić nakon navodnog orgijanja sa četvoricom muškaraca. O ovome se razgovaralo i sinoć u emisiji "Pretres nedelje", a Miljana je negirala da je spavala sa četvoricom, te optužila Lazara Čolića Zolu da ju je krišom snimao.

Marko Đedović je izjavio da je on poslao snimak Mariji Kulić, rekao da je Zola bio u Bosni i Hercegovini, kao i da je snimak skraćen, kako se ne bi otkrio identitet muškaraca.

- Ja ću, ako budem želeo na bezobrazan način, poslati institucijama. Desilo se da je Miljana rekla to u "Narod pita", obratio sam se Mariji, mi smo se celu noć svađali, ona je govorila da je to Zola, ja sam rekao da znam ko je. Ja ću iskoristiti mnogo pametnije nego da okačim na društvene mreže. Marija i ja smo se raspravljali, meni je Miljane žao, zato što je ovde pričala životnu situaciju, kako su je tretirali i sve meni je od tad žao, Miljanu ne diram, ona mene provuče. Ja sam joj tada rekao: "Divna bako i divna majko vidi kako si vaspitala svoje dete" - rekao je Đedović.

Zola o snimku Miljane Kulić sa četiri muškarca
Zola o snimku Miljane Kulić sa četiri muškarcafoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

Povodom te tema i snimka o kojem se priča oglasio se i Lazar Čolić Zola na društvenoj mreži Instagram i javno otkrio svou strane priče.

- Ljudi, nemam apsolutno nikakve veze sa bilo kakvim snimcima, niti me takve stvari zanimaju. Može lako da se proveri u kojoj državi sam bio prilikom kreiranja bilo kakvog snimka i pred koga. Ne zanimaju me tuđi ratovi. Širite ljubav, pozdrav od Zolandera - poručio je Zola putem storija na pomenutoj društvenoj mreži.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.