KOLIKO GODINA IMA SEVERINA? Mnoge će IZNENADITI ova informacija, DOSTOJANSTVENO GAZI 5. DECENIJU
Severina, Foto: J. M. S./ATAImages

BIOGRAFIJA

KOLIKO GODINA IMA SEVERINA? Mnoge će IZNENADITI ova informacija, DOSTOJANSTVENO GAZI 5. DECENIJU

Malo poznati detalji iz Severininog života sada su tu!

Objavljeno:

Hrvatska pop diva i jedna od najvećih regionalnih zvezdi na našim prostorima, Severina Vučković, o svom privatnom životu izbegava da priča za medije.

Vlasnica je omiljenih ženskih himni poput: "Ante", "Mala je dala", "Tarapana", "Gas, gas", "Ja samo pjevam", "Ostavljena"... a takođe je za nekoliko pesama u svojoj karijeri sama napisala melodiju i tekst.

Iz vanbračne zajednice sa Milanom Popovićem, sa kojim se i dan danas sudi oko starateljstva, ima sina Aleksandra.

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznato je da je samo jednom zvanično stala na ludi kamen i to sa sinom Dragana Kojića Kebe, Igorom Kojićem. Međutim, par se rastao sredinom prošle godine.

Seve je jednom prilikom istakla da je samu sebe proklela kada je rekla da je oduvek maštala o tome da svi njeni bivši momci zauvek budu zaljubljeni u nju...  baš to joj se obistinilo!
Seve je jednom prilikom istakla da je samu sebe proklela kada je rekla da je oduvek maštala o tome da svi njeni bivši momci zauvek budu zaljubljeni u nju... baš to joj se obistinilo!foto: ANA PAUNKOVIĆ, NEMANJA NIKOLIĆ, ZORANA JEVTIĆ

Jedna je od retkih umetnica koja, bez ustručavanja, iznosi svoj stav na političke, društvene i socijalne teme. A intervjui, koje poslednjih godina retko daje, su prava poezija.

Svojim atraktivnim izgledom i besprekornim modnim stilom često je skretala pažnju balkanske javnosti, a ono što mnoge zanima jeste koliko pevačica ima godina.

Naime, Vučkovićeva je rođena u 21. aprila 1972. godine u Splitu, što znači da ima 51 godinu.

Bonus video:

00:07

Severina na nastupu Indire Radic

(Espreso/Maša Ćorić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.