BILA UČESNICA ZVEZDA GRANDA, A U RIJALITIJU JE POBEDILA: Da li prepoznajete pevačicu sa SLIKE? Baš se PROMENILA
Katarina Živković, Foto: Printscreen/ Instagram/ katarina_zivkovic_official

IZNENADIĆETE SE

BILA UČESNICA ZVEZDA GRANDA, A U RIJALITIJU JE POBEDILA: Da li prepoznajete pevačicu sa SLIKE? Baš se PROMENILA

Nateraće vas da dva puta pogledate - fotografija Katarine Živković iz detinjstva

Objavljeno:

Pevačica Katarina Živković muzičku karijeru započela je u takmičenju „Zvezde Granda“. Tada je izgledala potpuno drugačije nego danas, a koliko se zapravo transformisla svedoči i fotografija Katarine Živković iz detinjstva, koja ovih dana kruži mrežama.

Devojčica koja je završila srednju medicinsku školu bila je tada đak generacije. Maštala je da postane doktor, sve dok se na jednoj svadbi prvi put nije latila mikrofona, zapevala i shvatila da je to njen poziv. Godine 2005.prvi put se prijavila za „Zvezde Granda", ali nije prošla u uži krug, pa je publika imala prilike da je upozna tek 2007. godine.

Godine 2010. Katarina ulazi u rijaliti „Farma“, gde otpočinje vezu sa manekenom Banetom Jankovićem. Romansa se ipak, nešto posle izlaska iz rijalitija, završila krahom, a pevačica je odlučila da o privatnom životu više ne govori javno.

Posvetila se svom izgledu, te je doživela totalnu transformaciju, o čemu fotografija Katarine Živković iz detinjstva najbolje svedoči. Naime, ona je danas zanosna brineta, izvajane figure, sa nekolikr korekcija, koje je uradila na telu i licu.

- Ja sam svoje grudi uvećala tako da i dalje izgledaju prirodno, i to je jedina operacija koju sam na sebi imala. O mom licu i koži brine doktorka Kristina Davidović, koja je u svom poslu najbolja. Treba negovati prirodan izgled, biti fizički aktivan i jesti ono što vašem organizmu prija. Doduše, nisam nutricionista i zato ne bih konkretno preporučivala šta se sme, a šta ne jer nismo svi isti - rekla je svojevremeno za medije.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.