Firma pretučenog Loke izdala saopštenje u kojem otkriva pravu ISTINU O POSLOVANJU SA RASTOM! (FOTO)
Foto: Twitter

sad je sve jasno!

Firma pretučenog Loke izdala saopštenje u kojem otkriva pravu ISTINU O POSLOVANJU SA RASTOM! (FOTO)

Kompanija Maskom objavila je saopštenje za javnost, koje prenosimo u celosti.
Objavljeno:

Pre tri dana vest da je popularni reper Stefan Đurić Rasta posle rasprave sa Slobodanom Nešovićem Lokom, vlasnikom firme ''Maskom'', priveden na razgovor u policijsku stanicu 29. novembra odjeknula je kao bomba.

Kako je otkrio izvor blizak sukobljenim stranama, do rasprave je došlo zbog Lokinog duga prema Rasti, a nakon toga, Loka je tvrdio da ga je Rasta fizički napao.

foto: Damir Dervišagić, Printscreen

Sada je kompanija Maskom objavila saopštenje za javnost, koje prenosimo u celosti:

Kompanija Mascom izražava žaljenje zbog nemilog događaja i pruža bezrezervnu podršku vlasniku firme Slobodanu Nešoviću Loki, koji je bio izložen neprimerenom verbalnom i fizičkom napadu, koji se odigrao u našoj kompaniji, u utorak, 18. aprila, na očigled petnaestoro naših kolega koji su u tom momentu bili na poslu.

Takođe, želimo da napomenemo da su, pored napada, ovoj temi pridodate i brutalne laži od strane napadača, Stefana Đurića Raste i momaka koji su bili u njegovoj pratnji, a koje se tiču poslovnog odnosa Loke Nešovića i Raste.

Smatramo i odgovorno tvrdimo da je Loka Nešović čovek od integriteta koji je svoje ime i karijeru gradio na bazi dobrih poslovnih odnosa, što će potvrditi mnoge javne ličnosti koje su sarađivale sa Lokom, a koje su na medijskoj sceni dosta duže od Raste.

Mi iz kompanije Mascom veoma smo neprijatno iznenađeni zbog činjenice i načina na koji je naša kompanija medijski eksponirana.

Smatramo da je to neprimeren način predstavljanja Mascoma, pored neopozive činjenice i primera uspešnih saradnji sa hiljadama domaćih i stranih autora i izvođača, čija prava štitimo i zastupamo: od legendarnog Duška Radovića, Ljubivoja Ršumovića, Dragana Lukića i Isidore Žebeljan, preko Madonne, pa sve do Sky Vikluha i Ramba Amadeusa i plejade Warnerovih autora i izvođača.

Ovom prilikom želimo da obavestimo stručnu i širu javnost da je oblast autorskog prava kompleksna, a da su nezadovoljstvo učesnika u muzičkoj industriji i događaji ovog tipa posledica neznanja i nepoznavanja materije, iz koje logično, nastaje očigledno nezadovoljstvo koje se javlja kod mnogih aktera muzičke industrije kod nas.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.