PREBOLEO BIVŠU: Žika Jakšić već ima NOVU devojku i super je cica! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

dugo je krio

PREBOLEO BIVŠU: Žika Jakšić već ima NOVU devojku i super je cica! (FOTO)

Producent "Granda" Žika Jakšić, koji se pre dva meseca razveo od voditeljke Dajane Paunović, na rođendanu pevača Ace Pejovića pojavio se u pratnji nepoznate devojke
Objavljeno: 10:22h

Kako je Žika išao ispred nje sa prijateljem i njegovom pratiljom, Jakšićeva drugarica se sakrila iza njih u trenutku kada je videla foto-reportere.

Ni Žika nije bio oduševljen što su ga mediji uslikali u ovakvom društvu, pa je rukom pokušavao da kaže fotografima da je dosta slikanja.

foto: Damir Dervišagić

Nepoznata devojka ostala je da polako hoda iza njega savijajući glavu i krijući lice ispod kose. Nakon što su čestitali Aci rođendan i seli za sto, malo su se opustili, jer su bili sigurni da su umakli oštrom oku paparaca.

- Žika je na Acin rođendan došao u pratnji nepoznate devojke i još jednog para, tačno je da su u restoran ušli maltene odvojeno, jer se ona skrivala. Međutim, unutra nisu steli za sto pored prozora, pa se ona smestila do njega. Čitave večeri su nazdravljali i pričali, nisu razmenjivali nežnosti, pa niko od nas nije siguran da li se radi o novoj devojci, niti ju je on tako predstavio - kaže izvor koji se zatekao na slavlju i dodaje:

- Kao što su došli zajedno, njih četvoro su i slavlje napustili - skupa.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.