ŽENE U JUGI LUDELE ZA NJIM, A ONDA JE PAUZIRAO 20 GODINA: Biografija Filipa Žmahera će vas IZNENADITI, a tek GODINE
Filipa su obožavale pripadnice lepšeg pola, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

život

ŽENE U JUGI LUDELE ZA NJIM, A ONDA JE PAUZIRAO 20 GODINA: Biografija Filipa Žmahera će vas IZNENADITI, a tek GODINE

Budući da izgleda jako mladoliko svi će se začuditi kad saznaju koliko godina ima

Objavljeno:

Danas malo možete pročitati nešto u medijima o rok pevaču Filip Žmaheru koji je devedesetih godina pokorio jugoslovensku scenu svojim moćnim glasom.

Filip je u jeku slave rešio da se povuče, te je napravio pauzu dugu čak 20 godina, a onda se pojavio na takmičenju "Pesma za Evroviziju" ove godine. U prvom polufinalu nije uspeo da se plasira dalje, a baš u tom periodu smo mogli da pročitamo koliko on zapravo ima godina.

Budući da izgleda jako mladoliko, svi su ostali u čudu kada su saznali da ovaj roker rođen 1966. godine i da zapravo ima 57 godina.

Biografija rokera Filipa Žmahera
Biografija rokera Filipa Žmaherafoto: Marija Mladjen/ATAImages

On je ovako govorio nakon što nije uspeo bolje da se plasira na ovom takmičenju.

- Nismo se razočarali, pesma mi se jako dopala. Prolaz jesam očekivao, mislim da smo imali dosta šanse, možda je bilo nerealno, ali Bože moj, sve je u redu. Moj povratak je bio prošle godine, a sad je malo veći povratak - rekao je on za Blic tada.

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Visokog stasa, talasaste crne kose, fantastičnog glasa, Filipa su obožavale pripadnice lepšeg pola, pogotovo u jeku popularnosti, a njemu je srce ukrala jedna dama.

On je jedno vreme živeo u Ukrajini. Tamo je upoznao ženu svog života, Ukrajinku Anastasiju, sa kojom je dobio ćerku Lanu, a i danas vodi miran život daleko od medija.

Bonus video:

01:07

EKSKLUZIVNO ZA KURIR IZ ROTERDAMA: Uraganke PRESREĆNE zbog podrške i volele bi da EVROVIZIJA dođe u SRBIJU sledeće godine!

(Espreso / Milica Stanimirović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.