DA LI JE MOGUĆE DA OVA ŽENA IMA 60 GODINA? Bila MIS JUGOSLAVIJE, a sada CICA U FARMERICAMA: Telo na kom se ZAVIDI
Foto: Printscreen Instagram/sasso.ana63

bomba!

DA LI JE MOGUĆE DA OVA ŽENA IMA 60 GODINA? Bila MIS JUGOSLAVIJE, a sada CICA U FARMERICAMA: Telo na kom se ZAVIDI

Pozira u uskim, tesnim farmerkama koje ocrtavaju njene vitke, izvajane, duge noge.

Objavljeno:

Nekadašnja Mis Jugoslavije Ana Saso (60) važila za jednu od najlepših žena na našim prostorima, a ovu laskavu titulu osvojila je na takmičenju davne 1982. godine. Anu publika najpre pamti iz kultne reklame u kojoj u mokroj, prilepljenoj majici izranja iz mora, u istoj istakavši svoje bujne grudi, a i danas više od tri decenije kasnije ova manekenka izgleda savršeno.

Lepa Splićanka rado sa pratiocima na društvenim mrežama deli svoje fotografije, a ponekad se tu nađe i ona u kojoj pozira u kupaćem kostimu, na kojima se jasno vidi koliko je ova dama i dalje zgodna.

No, nedavno je oduševila pratioce fotografijom na na kojoj pozira u uskim, tesnim farmerkama koje ocrtavaju njene vitke, izvajane, duge noge. Ko bi rekao da ova dama ima već 60 godina!

Lepa Splićanka rado sa pratiocima na društvenim mrežama deli svoje fotografije
Lepa Splićanka rado sa pratiocima na društvenim mrežama deli svoje fotografijefoto: Printscreen: Instagram/sasso.ana63

No u svetlu činjenice da se Ana aktivno bavi vežbanjem i da je posvećeno zdravom životu, ovo ni ne treba da nas čudi.

"S velikim zadovoljstvom kažem da sam nakon četrdesete postala napokon zadovoljna sobom. Nakon svih uspona i padova te brojnih iskustava – i pozitivnih i negativnih – evoluirala sam u svakom smislu. A nadopunjuje me i duhovnost. Sve me to sada čini prezadovoljnom", rekla je Saso pre nekoliko godina za "Gloriju".

"Radom na sebi, ja sam sebe dovela u situaciju da sam potpuno mirna sama sobom, nosim ljubav i svetlost, evo, verujte, u sebi nosim ljubav i svetlost i to je to'', potvrdila je gospođica Saso i prošle godine da uživa u sebi.

Inače, ova Hrvatica poznata je i po burnom i neslavnom emotivnom životu; dva puta se udavala, ali oba braka su se nesrećno završila. Podsetimo, ona je bila u braku sa kraljem splitskog noćnog života Nenadom Bareom Teklićem, koji je u periodu od tri decenije bio vlasnik desetak najboljih kafića i klubova u Dalmaciji. Ovaj brak ipak nije uspeo na duge staze, a Reklić je 2014. poginuo u saobraćajnoj nesreći.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram/sasso.ana63

Ni Anin brak sa pravnikom Igorom Franceskijem nije uspeo - ovaj čovek je bio izvikani šarmer i neprestano su kolale glasine da da je besramno vara sa mladim devojkama i to na oči čitavog Splita. Dve godine nakon razvoda Franceski je uhapšen jer su se u njegovom stanu devojke iz jedne organizovane grupe prostituisale.

Ipak, izgleda da je Ana našla svoju mirnu luku, jer je već više od decenije, kako pišu hrvatski mediji, u vezi sa lekarem Hrvojem Tomaševićem.

Bonus video:

00:12

Misca u noćnom provodu sa Bogdanom Srejovićem

(Espreso/Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.