ACO PEJOVIĆ PREŽIVEO PORODIČNU DRAMU: Žena mu se borila za život, a danas izgleda bolje nego ikad! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

potpuno se oporavila

ACO PEJOVIĆ PREŽIVEO PORODIČNU DRAMU: Žena mu se borila za život, a danas izgleda bolje nego ikad! (FOTO)

Aco je sa svojom suprugom Biljanom u braku preko dve decenije i imaju tri ćerke - Magdalenu, Mariju i Ivu
Objavljeno:

Acina i Biljanina velika želja bila je da porodicu prošire, ali je, nažalost, krajem 2013. pevačeva supruga izgubila bebu.

Supružnici o tome nikada nisu želeli da pričaju u medijima, ali je Aca nedavno otkrio tokom gostovanja u emisiji "Ja to tako" da je na ludi kamen stao posle samo sedam dana veze.

foto: Dragan Kadić

- Imao sam više sreće nego pameti. Ja sam do te godine prošao mnogo toga što možda moja generacija tada nije. Putovanja, nagledao se svega i svačega i onda sam u tim godinama poželeo da imam nešto pored sebe, nekoga ko će da me voli. Mi smo sedam dana bili u vezi i uzeli se i evo već 20 i kusur godina smo zajedno. Mi smo sve ove godine jedno drugo upoznavali - rekao je Pejović koji je pre godinu dana zbog Biljaninog zdravstvenog stanja doživeo veliku dramu.

Biljani su operisana dva veća krvna suda na mozgu zbog aneurizme, koja joj je, kako se ispostavilo, bila urođena.

Hitno je operisana pošto je izgubila svest, a operacija je trajala duže od pet sati, tokom kojih je Aca prolazio kroz agoniju. Nakon operacije, ona se nalazila na odeljenju intenzivne nege neurohirurške klinike, gde se uspešno oporavila iako je danima bila u komi.

Na svu sreću, Biljana nema trajnih posledica, ali je morala da promeni način života i ishrane.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.