CELA HRVATSKA OPET BRUJI O PRIJI: Voditelj je uporedio sa Oliverom Dragojevićem, a ono što je REKAO svima ODZVANJA
Aleksandra Prijović, Foto: PETAR ALEKSIĆ

pogledajte

CELA HRVATSKA OPET BRUJI O PRIJI: Voditelj je uporedio sa Oliverom Dragojevićem, a ono što je REKAO svima ODZVANJA

Prijovićeva je jedna od glavnih tema domaćih medija kod nas, ali i u Hrvatskoj

Objavljeno:

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović tema je broj jedan u susednoj Hrvatskoj, zbog rekordnih rasprodatih pet zagrebačkih Arena.

Aleksandra je postigla ono što nikome do sada nije pošlo za rukom, a voditelj Zoran Šprajc u emisji "Stanje nacije" dotakao se njenog lika i dela, pa je uporedio sa najvećim zvezdama u Hrvatskoj.

"Dino Merlin je dosad držao rekord s četiri koncerta zaredom u Areni, a evo ova srpska Prija je nadmašila i tog bosanskog čarobnjaka. Ne samo to, u Zagrebu je nadmašila i samu sebe iz Beograda. Jer u Beogradu je rasprodala tri Arene. A u Zagrebu evo pet. Što opet dokazuje da su Hrvati veći Srbi od Srba. Taman i da se Oliver Dragojević sad ko Isus digne iz groba i najavi koncert u Areni, ne bi uspeo rasprodati pet Arena zaredom. Ma da se i sam Isus digne, pitanje je bi li i on. Do kraja ove emisije biće i šesta, bez brige", rekao je Šprajc u "Stanju nacije".

"U upravi Arene Zagreb već razmišljaju da Aleksandra Prijović bude deo stalne postave Arene. Dakle da stalno nastupa, da svaki dan ima koncert pa da vidimo dokle to ide", dodao je.

Aleksandra Prijović rasprodala je četiri Arene Zagreb u rekordnom roku te najavila i peti koncert, takođe u sarajevskoj Zetri dodat je još jedan, treći datum nedavno.

Bonus video:

02:43

Aleksandra Prijović treći koncert u Areni

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.