GOGA SEKULIĆ BESNA I RAZOČARANA: Dobila zabranu na PRAVDI BOGA, a Prija puni 5 Arenu u Zagrebu, evo šta se dešava
Aleksandra Prijović, Foto: Petar Aleksić

da li je moguće?

GOGA SEKULIĆ BESNA I RAZOČARANA: Dobila zabranu na PRAVDI BOGA, a Prija puni 5 Arenu u Zagrebu, evo šta se dešava

Srpske izvođače u Hrvatskoj često zabranjuju, a ovog puta se to desilo i Gogi Sekulić

Objavljeno:

Polemike u vezi sa nastupima srpskih narodnjaka u Hrvatskoj večita su tema, uprkos tome što Aleksandra Prijović puni 5 zagrebačkih Arena, a još jedna u nizu ničim izazvanih „zabrana“ koncerata folk izvođača stigla je u Benkovac gde su organizatori otkazali koncert Goge Sekulić.

Kako prenosi zagrebački Večernji list, nastup je trebalo da se održi 14. oktobra, ali su organizatori samo dva dana pred zakazano gostovanje na svom Instagram profilu objavili obaveštenje o otkazivanju.

-Na veliku žalost nas kao organizatora i velikog broja zainteresovane publike, uprkos popunjenosti kapaciteta danima pre, obaveštavamo Vas kako smo primorani da otkažemo koncert Goge Sekulić zakazan za 14. oktobar. Uvažavajući stavove i mišljenja dela stanovnika grada Benkovca, te zbog neslaganja s našim izborom izvođača, morali smo doneti ovu tešku odluku. Zahvaljujemo na razumevanju, a mi nastavljamo dalje s našim zimskim programom zabave. Više informacija uskoro! – napisali su organizatori, a prenosi ovaj hrvatski dnevnik.

1 / 3 Foto: Petar Aleksić

Organizatori su dodali i da svi koji su već kupili karte mogu da ih i vrate. Nakon toga, na Instagramu se oglasila i sama pevačica u komentarima objave, koji su potom uklonjeni.

1 / 2 Foto: M.M./ATAImages

-Ova odluka je mene i moje saradnike jako rastužila! Posebno što godinama unazad nastupam u Hrvatskoj gde sam uvek dobro došla i gde volim doći i gde ću uvek ići. Kao što su u Srbiji hrvatski izvođači dobro dočekani uvek, baš zato grad Benkovac da bi napredovao mora nažalost nadjačati događaje za budućnost naše dece, a ne vraćati se unazad i stvarati neugodne situacije. Mnogo prijatelja imam u Hrvatskoj koje volim i poštujem, a posebno svoju publiku - poručila je Goga.

Bonus video:

00:49

Aleksandra Prijović peva

(Espreso/Grand)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.