"SVAKI DAN NAM JE ISTI, BEBA JE..." Anđelka Prpić prvi put PROGOVORILA o bebi i partneru, ovo je mnoge ZANIMALO
Anđelka Prpić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

otvorila dušu

"SVAKI DAN NAM JE ISTI, BEBA JE..." Anđelka Prpić prvi put PROGOVORILA o bebi i partneru, ovo je mnoge ZANIMALO

Ćerka Anđelke Stević Žugić njena je najveća radost pored sina Jakše

Objavljeno:

Anđelka donedavno Prpić, a od 8. septembra ove godine Stević Žugić pamtiće 2023. godinu po najlepšim trenucima.

Ono što je sigurno obeležilo tekuću godinu u glumičinom životu jeste to što je u maju na svet stigla ćerka Anđelke Stević Žugić i njenog drugog supruga Marka.

Iako je lepa glumica želela da zadrži srećne vesti što je duže mogla za sebe i najmilije, krajem prošle godine poput bombe odjeknula je vest da ona očekuje drugo dete sa novim partnerom, koji je ujedno i najbolji drug njenog bivšeg supruga.

Dugo se nagađalo o tome kog je pola beba, da li će dramska umetnica sa Markom stati na ludi kamen, a Anđa je o svemu mudro ćutala.

Ćerka Anđelke Stević Žugić ponela je posebno ime

Čak je uspela i porođaj da sakrije, pa da se ćerka Anđelke Stević Žugić rodila saznali smo sa zakašnjenjem od desetak dana.

A tada se danima pisalo o imenu koje su izabrali za naslednicu. Devojčica se zove Čarna, baš onako kako se zvala njena mama u prvoj značajnijoj ulozi po kojoj je pamtimo iz serije "Žene sa Dedinja".

Sada je Anđelka prvi put progovorila o bebi, odnosu sa suprugom i njihovoj svakodnevnici.

Gostujući u jednoj emisiji ona je kazala da uživaju u svakom novom danu sa ćerkicom koja lepo spava te im neprospavane noći ne predstavljaju problem.

Otkrila je pravu istinu o imenu, iako su svi pomslili da ga je dobila po maminoj ulozi, ipak nije tako.

Kada su glumica i njen suprug saznali da će u njihov dom stići devojčica imali su nekoliko predloga, a Anđelka je samo želela da bude ime koje je zvučno ali ne često.

Kako je dodala, beba lepo napreduje te je jedra i krupna sa nepunih pet meseci. U njihovoj kući vlada harmonija i svakog dana se trude da Čarnu što više maze i gnjave, jer je svesna da će veoma brzo da poraste.

Glumičina najveća pomoć je stariji sin Jakša koji je već ozbiljan momak. Sestru obožava i ništa mu ne pada teško da uradi oko nje.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.