PAMTIMO JE KAO NAJFATALNIJU GLUMICU, A ONDA SE DESIO PAKAO: Verenik PUCAO u nju, pa sebi PRESUDIO, jedva se izvukla
Ivana Panzalović, Foto: RTV Pink printscreen

JEZIVO

PAMTIMO JE KAO NAJFATALNIJU GLUMICU, A ONDA SE DESIO PAKAO: Verenik PUCAO u nju, pa sebi PRESUDIO, jedva se izvukla

Panzalovićeva je tada hitno prevezena u bolnicu, usledila je operacija koja ja trajala nekoliko sati, nakon čega se mesecima oporavljala

Objavljeno: 10:41h

Glumica Ivana Panzalović prošla je kroz pravi pakao kada joj je pre par godina njen tadašnji dečko pucao u glavu, nakon čega je izvršio samoubistvo.

Kako se tada pisalo, nakon velike rasprave, dečko Ivane Panzalović potegao je oružje. Glumica je pozvala policiju koja je brzo stigla na lice mesta i zatekla jeziv prizor u stanu. Srđan Cvetanović, partner glumice i ugledni hirurg, ležao je na podu mrtav, dok je Ivana bila pogođena metkom u glavu.

Panzalovićeva je hitno prevezena u bolnicu, usledila je operacija koja ja trajala nekoliko sati, nakon čega se mesecima oporavljala.

Glumica Ivana Panzalović prošla je kroz pravi pakao kada joj je pre par godina njen tadašnji dečko pucao u glavu, nakon čega je izvršio samoubistvo.
Glumica Ivana Panzalović prošla je kroz pravi pakao kada joj je pre par godina njen tadašnji dečko pucao u glavu, nakon čega je izvršio samoubistvo.foto: Privatna arhiva

Do nesreće je došlo 2017. godine, a Ivana se posle toga vratila svakodnevnom životu i svom poslu, te je nastavila da gradi glumačku karijeru.

- Uopšte se ne osvrćem na te stvari. To je neko davno prošlo vreme za mene, prevaziđeno i fokusrana sam na sadašnje vreme, budućnost, na svoj posao. Zapravo ja ne volim da govorim i ne govorim o tome. Važno mi je ono što radim i tome sam posvećena. Prisutna sam samo u sadašnjem trenutku i gledam samo na budućnost - rekla je Ivana jednom prilikom.

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram/panzalovicivana

Lepa glumica je pre nekoliko meseci doživela pravu porodičnu dramu kada joj je ocu pozlilo. Kako su mediji prenosili lekari su spasili život Ivaninom ocu, hirurgu i bivšem direktoru bolnice u Doboju, Dušku Panzaloviću.

Njega su tada helikopterom iz Banja Luke prevezli u Beograd gde su mu lekari odstranili bolesni deo srčanog mišića leve komore.

Bila je voditeljka 'Kursadžija', a nedavno je prošla kroz pravi horor
Bila je voditeljka "Kursadžija", a nedavno je prošla kroz pravi horor foto: Printskrin: TV Grand

Ona je nedavno objavila na svom Instagram profilu fotografiju sa svojim roditeljima koji su proslavljali 37 godina braka, uz interesantan opis:

- 37 godina braka! Pokušala sam da objasnim da sam ja najuzbudljivije što im se dešava svih ovih decenija, pa su me zamolili da narednih 37 budem "normalna" i rekli da im uzbuđenja uopšte ne fali…Neka je sa srećom!

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.