POGLEDAJTE KAKAV JE FRAJER SIN MIROSLAVA LAZANSKOG: Mnogo liči na pokojnog oca, ima 33 godine i BAŠ JE DOBRO GRAĐEN
Miroslav Lazanski, Foto: Marina Lopičić

ponos i dika!

POGLEDAJTE KAKAV JE FRAJER SIN MIROSLAVA LAZANSKOG: Mnogo liči na pokojnog oca, ima 33 godine i BAŠ JE DOBRO GRAĐEN

Sin Miroslava Lazanskog u javnosti bio prošle godine

Objavljeno: 07:51h

Prošle godine, povodom Dana državnosti, predsednik Srbije posthumno je odlikovao Miroslava Lazanskog, novinara, vojnog analitičara i ambasadora Srbije u Rusiji, koji je preminuo u avgustu 2021. u 71. godini.

Orden je primio njegov sin Aleksandar Lazanski, rezervni potporučnik srpske vojske, koga javnost nije imala prilike da vidi često.

- Osećam se ponosno povodom dodele odlikovanja. I moj otac bi bio ponosan. On je, pre svega, bio dobar čovek, odličan novinar i veliki patriota. Zahvaljujem predsedniku Vučiću na još jednoj ukazanoj časti, a prva je bila borbeno vozilo „Lazanski“ - istakao je Aleksandar, koji je svojom pojavom i stavom ostavio upečatljiv utisak.

1 / 4 Foto: Profimedia

Miroslav Lazanski poštovao je želju svog jedinca da se ne eksponira u javnosti, pa je i sam o njemu retko govorio, mada nikada nije krio da kao roditelj ima mnogo razloga da bude zadovoljan.

- Nagovarao sam Aleksandra da upiše Vojnu akademiju. Ipak, on je završio školu rezervnih oficira na Banjici. Rezervni je potporučnik srpske vojske, pešadija. Voli oružje i brže od mene rasklapa „kalašnjikov“”. Inače, radi u firmi koja se bavi oružjem - rekao je jednom prilikom.

Sin Miroslava Lazanskog ima 33 godine i neverovatno liči na oca, ovo je njegova jedina fotografija
Sin Miroslava Lazanskog ima 33 godine i neverovatno liči na oca, ovo je njegova jedina fotografijafoto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

Bonus video:

39:56

USIJANJE 12.10.2021.

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.