BLAGOJEVIĆEVA "POTKAČILA" 39 GODINA MLAĐU DEVOJKU LAZARA RISTOVSKOG, PA SE UGRIZLA ZA JEZIK? Glumica SVE objasnila
Ljiljana Blagojević, Foto: Instagram/ljiljana_blagojevic

misteriozan komentar

BLAGOJEVIĆEVA "POTKAČILA" 39 GODINA MLAĐU DEVOJKU LAZARA RISTOVSKOG, PA SE UGRIZLA ZA JEZIK? Glumica SVE objasnila

Ljilja Blagojević se oglasila nakon komentara da devojka Lazara Ristovskog nije glumica

Objavljeno:

Glumac Lazar Ristovski uživa sa 39 godina mlađom koleginicom Anicom Lazić, a na tu vest je reagovala i proslavljena srpska glumica Ljiljana Blagojević.

Ona je na društvenoj mreži Iks (nekadašnjem Tviteru) komentarisala zajedničku fotografiju svog kolege sa novom izabranicom.

Nakon što je jedan korisnik objavio njihovu fotografiju i napisao "Glumac Lazar Ristovski sa devojkom glumicom Anicom Lazić", reagovala je i Ljiljana.

- Nije glumica. Gluma joj je hobi - napisala je ona.

Ona je na društvenoj mreži Iks (nekadašnjem Tviteru) komentarisala zajedničku fotografiju svog kolege sa novom izabranicom
Ona je na društvenoj mreži Iks (nekadašnjem Tviteru) komentarisala zajedničku fotografiju svog kolege sa novom izabranicomfoto: Printscreen/twitter/BlagojeviLj

Ovim povodom Ljiljana se oglasila za Telegraf i otkrila da time što je napisala nije mislila ništa loše.

- Nisam mislila ništa loše. Samo sam napisala da nije završila Fakultet Dramskih Umetnosti. Nisam želela nikoga da nipodaštavam, pogotovo ne mlado stvorenje. Samo sam mislila na to da je završila drugi fakultet i da nije glumica - rekla je ljubazno Ljiljana.

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, Lazar je u izjavi za Telegraf potvrdio da je u vezi s Anicom.

- Istina je, uživamo u ljubavi. Ne bih ništa više komentarisao, razumite. Upoznali smo se mnogo posle razvoda, ona nema veze sa mojim bivšim brakom i razvodom - rekao je Ristovski.

Anica je sa Lazarom glumila u filmu "Drim Tim", kao i u seriji "Popadija". Glumila je i u "Psihosocijal" filmu, nagrađivanom ostvarenju Strahinje Savića, a na njenom sajtu stoji i da je završila psihologiju u Italiji, na Univerzitetu u Padovi.

Bonus video:

01:13

LJILJANA BLAGOJEVIĆ OTKRILA TAJNE USPEHA! Glumica obrazložila razloge: Zbog OVOGA je konkurisala za seriju Lako je Raletu!

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.