KARLEUŠA OPET OPLELA PO PRIJOVIĆKI: Dovela mreže do USIJANJA, a onda se dohvatila Dragane Mirković! Jel MOGUĆE?
Aleksandra Prijović, Foto: Nikola Anđić

NASTAVLJA SE

KARLEUŠA OPET OPLELA PO PRIJOVIĆKI: Dovela mreže do USIJANJA, a onda se dohvatila Dragane Mirković! Jel MOGUĆE?

Jelena Karleuša je ponovo komentarisala uspeh Aleksandre Prijović koji ne može da prežali

Objavljeno: 12:45h

Aleksandra Prijović izjavila je da nije samo srpska pevačica, Jelena Karleuša nije ostala imuna i odmah je na Instagramu prozvala!

Nakon što je napunila tri beogradske Arene, pevačica Aleksandra Prijović nastavila je svoju uspešnu koncertnu turneju po regionu, te tako zbog velike potražnje zakazala i peto druženje sa hrvatskom publikom u Zagrebu. Međutim, na društvenim mrežama je nastao opšti haos kada je u razgovoru s hrvatskim medijima istakla da ne voli da je iko "prisvaja" i da je ona "pevačica svih".

Ovim povodom oglasila se i Jelena Karleuša, kojoj se ovaj ispad svoje koleginice nimalo nije dopalo, te je iskoristila priliku da isti prokomentariše na društvenoj mreži Instagram.

Karleuša se odmah oglasila
Karleuša se odmah oglasilafoto: Printscreen/Instagram/karleusastar

- Zaslužili ste ovo - napisala je Jelena, objavivši Prijovićkin citat, te nastavila i dotakla se i folk dive Dragane Mirković.

Pružila je podršku Dragani Mirković
Pružila je podršku Dragani Mirkovićfoto: Printscreen/Instagram/karleusastar

- Ako neki sa dve poznate pesme i dve godine karijere prodaju tri Arene, Dragana Mirković treba i zaslužuje 30 Arena u Beogradu i popis stanovništva u Hrvatskoj, Bosni, Sloveniji, Makedoniji... Ovako se to radi, bez plaćene "jutjub" kampanje i lažnih klikova iz Pakistana, bez uloženih stotina hiljada evra u reklamu i iskakanje iz frižidera... Bez ikakve reklame već dve rasprodate Arene, hej?! Nastaviće se, idemo Dragana - napisala je Karleuša.

Bonus video:

01:09

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ JE HTELA DA SE JAVNO POLJUBIMO U ZVEZDAMA GRANDA Mladenović šokirala: Nisam htela da izvodimo cirkus!

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.