OLJA CRNOGORAC OTKRILA SVE O RUČKU SA POZNATOM INFLUENSERKOM: Želi da zatrudni samo zbog PARA iz "BEJBI" industrije
Olja Crnogorac, Foto: Privatna arhiva

pa da li je moguće?

OLJA CRNOGORAC OTKRILA SVE O RUČKU SA POZNATOM INFLUENSERKOM: Želi da zatrudni samo zbog PARA iz "BEJBI" industrije

olja Crnogoraqc je medijima otkrila detalje večere sa jednom influenserkom koja želi da zatrudni zbog novca i kampanja

Objavljeno:

Bivša voditeljka i kreatorka Olja Crnogorac šokirana je izjavom jedne influenserke sa kojom je želela da sarađuje, a njenu izjavu podelila je sa medijima.

Olja je pregovarala sa jednom balkanskom popularnom influenserkom, a kada je čula njeno razmišljanje o potomstvu ostala je bez teksta.

Naime, bivša voditeljka dogovorila je saradnju sa blogerkom, te je odlučila da ode na ručak sa njom kako bi je upoznala.

1 / 2 Foto: prentscreen/instagram/montenegrina_o

Međutim, one su skrenule sa teme, te je Olji ispričala "kako želi da zatrudni da bi njen posao skočio, jer ljudi iz bebi industrije ozbiljno plaćaju".

- Angažovala sam jednu balkansku blogerku da reklamira moje haljine i sve je bilo dogovoreno, a ja sam otišla na ručak s njom čisto da je upoznam i vidim s kim imam posla - započela je Olja, prenosi "Telegraf", a zatim nastavila:

1 / 3 Foto: Privatna arhiva

- Malo kroz priču, mic po mic, kaže ona meni: "Vidiš ti, neka ta Ela Dvornik kada je dobila dete sve joj je krenulo, ti ne znaš koje su pare u bebi industriji. Oni nenormalno plaćaju, ja moram da zatrudnim meni bi posao otišao skroz gore".

- Ostala sam čudu, i kažem joj: "Ženo, zatrudniš valjda zbog sebe, zatrudniš zbog toga da budeš majka, a ne zbog toga da bi imala posao! Prvo sam htela da se bijem, ali sam rekla sebi: "Smiri se, ipak si ti dama, okreni se, plati ručak i idi" - ispričala je Olja Crnogorac.

Podsetimo, nedavno smo pisali o zdravstvenom stanju Olje Crnogorac.

Bonus video:

00:50

OVA ŽENA VODI NAJDOSADNIJI ŽIVOT: Olja Crnogorac u medijima prvi put posle sedam godina (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.