JE L` SE USUĐUJETE DA ČUJETE? Karleušu pljuju da ne zna ni ovako da peva, a zamislite tek kad zapeva OPERU! (VIDEO)
Foto: Stefan Jokić

ko preživi pričaće...

JE L` SE USUĐUJETE DA ČUJETE? Karleušu pljuju da ne zna ni ovako da peva, a zamislite tek kad zapeva OPERU! (VIDEO)

Pop divu od početka svoje muzičke karijere bije glas da ne zna da peva i da svoju karijeru gradi na skandalima i pravljenju šou programa na svojim nastupima
Objavljeno: 10:33h

Najveća bruka pukla je pre devet godina kada se na internetu pojavio snimak na kojem se videlo kako Jelena Karleuša muku muči dok pokušava da u tonskom studiju otpeva svoj, tada tek izašli, hit „Tihi ubica".

Međutim, JK se posle toga više puta "oprala" i pokazala da nije baš tolika "falšerka" kako su je nazivali i da i ona ima "konja za trku".

foto: Printscreen Instagram

Tako je jednom prilikom u emisiji "Narod pita" izvela splet narodnih pesama i oduševila čak i kralja narodnjaka Šabana Šaulića.

- Ne znam zašto su svi toliko zapanjeni što ja znam da pevam? Pobogu, pa ja to radim punih 20 godina! Da moj posao ne radim dobro, ne bih trajala i ne bih imala puno Ušće i ogromne tiraže. Sa druge strane, razumem i sve te ljude koji su prijatno iznenađeni. Oni su godinama o meni iz medija čitali i slušali samo najgore uvrede na račun mog talenta, tako da su mnogi pod tim lošim uticajem. Za sebe mogu reći da sam žrtva loših predrasuda koje su kreirane od strane tabloida sa kojima ratujem dve decenije. Ali ne mogu oni mene da mrze koliko ja mogu da budem talentovana. Iz inata – izjavila je nakon toga Karleuša, ali priče o njenom lošem glasu nisu prestale.

Mnogi i dan danas ne mogu da "svare" Jelenino pevanje, pa ako spadate u tu grupu, toplo vam preporučujemo da preskočite preslušavanje Jeleninog novog video snimka kojim se pohvalila na Tviteru.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.