ISTINA O NADIMKU KOJI ZNA CEO BALKAN: Kako je Sandra postala AFRIKA, nikada nećete verovati ko ju je "KRSTIO"
Sandra Afrika, Foto: Damir Dervišagić

ko bi rekao

ISTINA O NADIMKU KOJI ZNA CEO BALKAN: Kako je Sandra postala AFRIKA, nikada nećete verovati ko ju je "KRSTIO"

Pevačica je dobila nadimak, a i pesmu, koja ju je proslavila, sada znamo istinu o njenom nadimku

Objavljeno:

Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika dugi niz godina je na javnoj sceni, a i dalje mnogi ne znaju kako je dobila svoj nadimak i ko stoji iza imena koje joj je obeležilo karijeru.

Marina Tucaković svojevremeno "ju je krstila" u Afriku, objasnila je bila tokom jednog ranijeg televizijskog pojavljivanja pevačica, koja je na scenu isprva stupila samo kao Sandra.

- Zezam se, kažem: "Marina Tucaković me krstila", ali tako je ispalo na kraju. Ona je napisala pesmu, odlučila je da se zove "Afrika". Ja sam se na estradi pojavila kao Sandra, samo sa pesmom "Afrika" i onda je bilo ono - je l' može od "Sandre, Afrika..." Tako me je publika nazvala - objašnjavala je ona.

1 / 4 Foto: STEFAN STOJANOVIĆ MONDO

U početku joj je, prisećala se, bilo prilično čudno i nije joj se posebno dopadalo. Vremenom, međutim, sve se promenilo.

1 / 3 Foto: Printscreen/ Instagram/ Sandra Afrika

- Na početku mi je bilo čudno i sramota me bilo, zaista. Na primer kada treba da nazovem šminkera, stilistu ili nekog i sad, pošto je bio početak, treba da objasnim ko je na telefonu, ja kažem: „Ovde Sandra" i, sad, mene sramota da kažem Afrika, pa ne znam kako da objasnim. I pitaju se koja Sandra, a onda ja objašnjavam: "Pa mala, crna, znaš"... "Ma reci Afrika" i ja kao: "Pa dobro, Sandra Afrika ovde" - smejala se pevačica.

Bonus video:

01:08

SANDRA AFRIKA BEZ BRUSA! Otkrila zbog čega muškarci nemaju hrabrost da joj priđu: Ljubavni život mi je nikakav, ne znam gde koči

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.