VELIKA ISPOVEST DARE BUBAMARE: Pevačica otkrila da je njena majka BILA U DUGOVIMA ZBOG NJE, a ovako se sve REŠILE
Dara Bubamara, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

otvorila dušu

VELIKA ISPOVEST DARE BUBAMARE: Pevačica otkrila da je njena majka BILA U DUGOVIMA ZBOG NJE, a ovako se sve REŠILE

Dara Bubamara otkrila je nepoznate detalje o njenoj porodici.

Objavljeno: 23:51h

Dara Bubamara kaže da su njeni roditelji po komšiluku pozajmljivali novac da bi mogli da je šalju u Beograd na audicije jer su podržavali njenu želju da se progura na estradi.

Naime, pevačica je ispričala da je njena majka šila stvari i uzimala garderobu od Darinih drugarica da bi imala šta da obuče za neka pojavljivanja, a koju je kasnije vraćala, kao i pozajmljen novac sa svih strana.

- Još kao dete sam bila energična, a talenat za pevanje je prvo prepoznala moja učiteljica. Kad su roditelji kasnije videli da stvarno privlačim pažnju gde god da se pojavim, bilo im je jasno čime ću da se bavim kad porastem. Kao mala sam pevala pesme Lepe Brene, bila mi je idol i sanjala sam da imam karijeru kao ona - priča Dara u emisiji "Iz profila" i dalje objašnjava da finansijska kriza njene roditelje nije sprečila da joj pomognu da ostvari svoj san:

- Za ta pozajmljivanja roditelja sam saznala tek kasnije. Naravno da mi nisu pričali kako su se dovijali, ipak sam bila klinka i njihovo je bilo da mi pomognu kako znaju i umeju. Kad sam počela da se probijam na estradi, nisu bili u fazonu: "Nemamo para, ne možeš da pevaš", nego su me gurali dalje, samo su oni znali kako. Majka je bila u dugovima do guše, ali se isplatilo.

Bonus video:

01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Kurir/Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.