SLAVLJE U DOMU SNEŽANE ĐURIŠIĆ I GINEKOLOGA: Par BLISTA od sreće, STIGLA JE BEBICA!
Vanja Milošević i Snežana Đurišić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

slavlje!

SLAVLJE U DOMU SNEŽANE ĐURIŠIĆ I GINEKOLOGA: Par BLISTA od sreće, STIGLA JE BEBICA!

Pevačica napravila lom kad je uzela mikrofon na proslavi

Objavljeno:

Ginekolog i partner Snežane Đurišić, Vanja Milošević juče je po drugi put postao deda povodom čega je organizovano veselje za pamćenje u jednom poznatom prestoničkom restoranu.

Naime, Vanjin sin, Branislav, postao je otac još jedne devojčice kojoj su ponosni roditelji dali ime Elena čije je rođenje sinoć proslavljeno u velikom stilu i kome su, pored porodice, prisustvovali najbliži prijatelji.

Ponosni deda pobrinuo se o svakom detalju,a posebno o muzici.

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dok se nekoliko pevača smenjivalo za mikrofonom, gosti su se posebno obradovali kada su čuli Aleksandru Mladenović.

Atomosefri je doprineo i sjajni Čeda Marković, međutim najveći trans dogodio se kada se Snežana Đurišić latila mikrofona i zapevala pesmu "Pepeljuga" koja se, zajedno sa drugim numerama posvećenim ćerkama, mogla čuti po nekoliko puta tokom večeri.

Podsećamo, Vanja je nedavno za Grand otrkrio kako je počela romansa sa Snežanom.

- Ja u neke stvari u životu verujem, a to je da nam je većina stvari predodređena u životu. Znao sam puno sveta iz estradnog miljea, ali sam Snežu video jednom i to je bilo vrlo kratko i zvanično i nisam je viđao dugi niz godina. Jednom je gostovala na nekom programu i ja izletim iz kupatila da čujem i vidim jednu lepu ženu koju dugo nisam video koja neosporno peva i koja ima damski odnos po svemu što radi, a onda smo se slučajno i sreli prisetio se ginelog koji nije odoleo da priđe pevačici kada je sreo na jednom događaju.

- Jelena Bačić Alimpić je imala promociju svoje knjige i ona me je pozvala, a ja sam se premišljala jer mi najteže pada spremanje, ali na kraju sam otišla i samo sa leđa mi se pojavio: "Sneška, dobar dan, ajde ako ne žuriš svarti da popijemo piće" - ispričala je Snežana kako joj je Milošević tada prišao, a sve što se desilo kasnije je istorija.

Bonus video:

01:23

SNEŽANA ĐURIŠIČ OTKRIVA KO JOJ DAJE NAJVIŠE SNAGE DA I DALJE TRAJE, a onda progovorila o KRAJU svoje pevačke karijere

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.