ALEKSANDRA PRIJOVIĆ ZAVRŠILA U HRVATSKOM DNEVNIKU: Zakazala 4 Arene u Zagrebu - postala ZVEZDA TAMOŠNJIH MEDIJA
Aleksandra Prijović, Foto: PETAR ALEKSIĆ

mašala!

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ ZAVRŠILA U HRVATSKOM DNEVNIKU: Zakazala 4 Arene u Zagrebu - postala ZVEZDA TAMOŠNJIH MEDIJA

Pevačica Aleksandra Prijović je u Zagrebu zakazala čak 4 Arene od kojih je rasprodala puna 3, a sada je glavna atrakcija u skoro svim medijima u Hrvatskoj

Objavljeno:

Nakon tri uzastopna koncerta u Beogradu, pevačica Aleksandra Prijović objavila je danas da je rasprodala i tri Arene u Zagrebu, dok je u prodaju pustila karte i za četvrti.

Tim povodom srpska folk zvezda završila je u hrvatskom Dnevniku, gde je emitovan prilog o njenom enermnom uspehu.

Više od 50.000 ljudi u Zagrebu želi da ide na koncert srpske pevačice Aleksandre Prijović. Zagrebačku Arenu pevačica je rasprodala i treću noć zaredom, pa je otvorila i četvrtu. Kako je mladoj Srpkinji to uspelo, a mnogim hrvatskim muzičarima nije? – rekli su spikeri u Dnevniku hrvatske televizije Nova.

1 / 4 Foto: PETAR ALEKSIĆ

–Sa 28 godina mogla bi četiri puta zaredom pevati u zagrebačkoj Areni -istakli su u prilogu, dok je Aleksandra izjavu dala samo za Extra FM radio.

-Za mene, moje saradnike i najbliže prijatelje je bio šok i nakon što smo jako brzo rasprodali prvu Arenu. Kad se desila druga, niko nije mogao da veruje,ja prva nisam. Sve je moguće, tako da zamislite kako smo se osećali kad smo otvorili i treću Arenu- istakla je Aleksandra, a nakon toga upitali su Zagrepčane šta misle o njoj.

1 / 7 Foto: Petar Aleksić

„Čula sam za nju, naravno, idem na drugi koncert, uspela sam rezervisati karte“, „To je Aleksandra Prijović, znamo za nju jer će imati koncerte, inače se čudimo ko je ona“, „Nije da slušam, ali jako je popularna među mlađima i starijima, ne čudi me zapravo ovaj njen uspeh“, rekli su građani Zagreba u prilogu informativne emisije.

Bonus video:

01:11

Aleksandra Prijović se obratila publici

(Espreso/Grand)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.