OVAKO JE IZGLEDALA SVADBA PRIJE I FILIPA: Koštalo ih je PAPRENO, a jedan DETALJ do sada je bio NEPOZNAT
Filip Živojinović i Aleksandra Prijović, Foto: ZORANA JEVTIĆ

divno

OVAKO JE IZGLEDALA SVADBA PRIJE I FILIPA: Koštalo ih je PAPRENO, a jedan DETALJ do sada je bio NEPOZNAT

Sve je bilo podređeno mladencima, a pred kraj im je izneta torta od 10 spratova

Objavljeno:

Aleksandra Prijović postala je preko noći balkanski fenomen sa tri koncerta održana u prepunoj beogradskoj Areni i sa zakazanim čak četiri koncerta u hrvatskoj prestonici, u zagrebačkoj najvećoj dvorani.

Njena vrtoglava popularnost, koja je počela u Zvezdama Granda, krenula je da raste posle udaje za Filipa Živojinovića, koji se od supruge ne odvaja ni privatno ni poslovno.

I njihova svadba bila je medijski popraćena širom Balkana. Aleksandra i Filip venčali su se u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi, u koju su se uputili kočijama, a pre svadbenog veselja opet su se vratili u vilu, gde je mladoženja preneo mladu preko praga.

Aleksandra i Filip venčali su se u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi
Aleksandra i Filip venčali su se u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosifoto: ZORANA JEVTIĆ

Veliko slavlje nastavili su u "Belexpo" centru gde je oko 900 zvanica uživalo u fantastičnoj atmosferi, hrani i piću, a sve ih je koštalo oko 400.000 evra.

Sve je bilo podređeno mladencima, a pred kraj im je izneta torta od 10 spratova. Za brume su dali samo 5.000 evra.

Veliko slavlje nastavili su u 'Belexpo' centru gde je oko 900 zvanica uživalo u fantastičnoj atmosferi, hrani i piću, a sve ih je koštalo oko 400.000 evra
Veliko slavlje nastavili su u "Belexpo" centru gde je oko 900 zvanica uživalo u fantastičnoj atmosferi, hrani i piću, a sve ih je koštalo oko 400.000 evrafoto: ZORANA JEVTIĆ

Gospođa Živojinović otkrila je tada kakve probleme je imala, zbog detalja sa venčanja Aleksandra je otkrila da joj je veo zadao najveću glavobolju nekoliko dana pre same ceremonije.

1 / 9 Foto: ZORANA JEVTIĆ

"Umesto u Srbiju, pošiljka je iz Italije otišla u Memfis, a kako se sve to dogodilo u petak, pred vikend, rekli su nam da veo ne može da stigne u Beograd pre četvrtka, odnosno do dana naše svadbe", otkrila je gospođa Živojinović, koja je ipak bila najsrećnija mlada.

Bonus video:

02:43

Aleksandra Prijović treći koncert u Areni

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.