ISPLIVALA ISTINA O PROŠLOSTI FILIPA ŽIVOJINOVIĆA: Ni ne sanjate šta je RADIO pre Prije! Da li je ovo moguće?
Par je u skladnom braku već nekoliko godina, Foto: Dragan Kadić

sve zanima

ISPLIVALA ISTINA O PROŠLOSTI FILIPA ŽIVOJINOVIĆA: Ni ne sanjate šta je RADIO pre Prije! Da li je ovo moguće?

Aleksandra i Filip jedan su od najskladnijih parova na našoj javnoj scene, te tako ljude interesuju mnogi detlji iz njihovih života

Objavljeno:

Filip Živojinović (38) je najstariji sin bivšeg jugoslovenskog tenisera Slobodana Bobe Živojinovića.

S obzirom na to da mu je otac bio poznati teniser, a njegova druga supruga pevačica Lepa Brena, Filip je od rane mladosti bio izložen medijima.

Po završetku osnovne škole, Živojinović je završio Britansku internacionalnu školu ("British international school") u Beogradu.

Obrazovanje je nastavio na Univerzitetu "Rajs" u Hjustonu. Diplomirao je psihologiju i sportski menadžment, radio kao sportski agent na Beverli Hilsu. Po povratku u Srbiju, otvorio je restoran u Beogradu.

Filip je rano počeo da se bavi tenisom. Pored nasleđenog talenta, uložio je i mnogo truda, te je 2003. godine postao juniorski prvak Srbije i Crne Gore. Međutim, nije nastavio profesionalno da se bavi sportom.

Podsetimo, Aleksandra Prijović je svojevremeno govorila o početku veze sa Filipom Živojinovićem.

"Ne sećam se gde smo se upoznali, ali znam da nas je sudbina vezala. Pre nego što smo počeli da se zabavljamo godinama smo se sretali na raznim mestima, u prolazu. Viđali smo se i kod Brene i Bobe na privatnim žurkama na kojima sam često pevala, mada to je sve bilo u prolazu, bez zvaničnog upoznavanja", ispričala je Aleksandra jednom prilikom.

Bonus video:

01:11

Aleksandra Prijović se obratila publici

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.