POGUBNOST PLASTIČNE HIRURGIJE! Starlete koje su otišle na "veliki servis", prednji, zadnji trap - REPARIRANI!
Foto: Instagram

će da bude sređeno!

POGUBNOST PLASTIČNE HIRURGIJE! Starlete koje su otišle na "veliki servis", prednji, zadnji trap - REPARIRANI!

Na estradi trenutno vlada opšta pomama za smanjenjem grudi i usana, pa se javne ličnosti mahom podvrgavaju operacijama i vade svoje viškove, ali, naravno, uvek ima i izuzetaka koji se i dalje rukovode maksimom "što veće to bolje"
Objavljeno:

Srpska starleta broj 1, Soraja Vučelić, otvorila je sezonu vađenje silikona i krajem godine smanjila svoje silikonske umetke iz grudi i usana na preporuku lekara.

Rekli su joj da bi mogli da puknu zbog njihove veličine, pa Soraja nije htela da rizikuje, te je po tko zna koji put otišla pod nož u jednu beogradsku polikliniku.

foto: Instagram/sorajavucelic

Operacija je prošla dobro, ali je Vučelićeva morala dugo da miruje. Podsetimo, starleta je do sada bila na povećanju grudi i usana, korigovala je i izbeljivala zube, stanjivala nos, a redovnoo ide i na injekcije hijaluronskih filera.

Ipak, morate priznati da sada izgleda za nijansu prirodnije nego pre nekoliko godina.

????

A post shared by Sara (@sorajavucelic) on

I Sorajina koleginica Tamara Đurić imala je problem sa veličinom, silikoni u usnama joj nisu odgovarali, pa se i ona odlučila da povrati prirodniji izgled.

"Izvadila sam silikone iz usana. Htela sam mnogo ranije, ali mi vreme nije dozvoljavalo. Sada sam bila na rehabilitaciji mesec dana, pa mi je dobro došlo. Kad bolje razmislim i nisam neki ljubitelj silikonskih usana, ali kako kažu: Mladost, ludost", rekla je Đurićeva za "Kurir".

Iako je očigledno smanjila usne, i dalje su poveće tako da se razlika jedva primećuje.

foto: Printscreen/Youtube/Emisija Premijera

Ali, najveću transformaciju doživele su nekdašnje "silikonske kraljice" Tijana Đurić i Sanja Jojić koje su postale instant poznate ličnosti kada su društvenim mrežama počele da kruže njihove slike.

foto: instagram/sanjajojic

Dve rođake imale su isti broj operacija kod očigledno istog plastičnog hirurga, gde god se pojave šokirale su svojim izgledom, ali ih to nije ni najmanje potreslo.

Grudi su im dostigle, verovali ili ne - veličinu osam, a prešle su i na ostale delove tela, poput usta, zadnjice itd.

Tijana je čak ušla u rijaliti "Farma", jurila je Kristijana Golubovića, a bila je hapšena i zbog prostitucije.

Sada je smanjila grudi i usta, pa je mnoge iznenadila svojim "novim" imidžom.

A gde je u celoj toj priči Sanja?

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.