EVO ŠTA SE DESILO PRE LUKASOVOG UDESA: Zbog ovoga se našao na AERODROMU, nije slutio ŠTA ĆE SE DESITI
Foto: Kurir

DA LI JE MOGUĆE?

EVO ŠTA SE DESILO PRE LUKASOVOG UDESA: Zbog ovoga se našao na AERODROMU, nije slutio ŠTA ĆE SE DESITI

Niko nije ni slutio da bi nešto loše moglo da se desi.

Objavljeno: 08:22h

Aca Lukas doživeo je saobraćajnu nesreću u nedelju u blizini beogradskog aerodroma "Nikola Tesla", samo nekoliko trenutaka nakon što je sleteo iz Amsterdama.

On je, kaže izvor, bio izuzetno raspoložen jer ga je s vozačem dočekala i najmlađa ćerka Viktorija, s kojom se dogovorio da je odvede na jahanje. Niko nije ni slutio da bi nešto loše moglo da se desi.

Aca se, kako saznaje Kurir, još dok je bio u Holandiji čuo s mezimicom, s kojom se dogovorio da dan provedu zajedno. Upravo iz tog razloga devojčica je bila na aerodromu.

Niko nije ni slutio da bi nešto loše moglo da se desi.
Niko nije ni slutio da bi nešto loše moglo da se desi.foto: Kurir

- Lukas je održao odličan nastup u gradu Hofddorp u blizini Amsterdama. Svi gosti su prezadovoljni, odlično su se proveli. Kada se probudio, otišao je Viktoriji da kupi poklone. Nakupovao joj je punu kesu garderobe i igračku medu koji nosi srce. Prijatelji koji žive u Holandiji su ga zvali da ide s njima, ali on nije hteo. Naglasio je da ide ćerki da kupi nešto - kaže naš izvor i dodaje:

- Viktorija, inače, odlično jaše i Aca joj je još ranije kupio konja. Planirao je da pravo sa aerodroma odu na ručak, a onda i na jahanje. Devojčica je baš bila srećna. Kada je došlo do sudara, uplašila se, tražila je vodu. Aci je bilo najbitnije da je ona dobro - završava izvor.

1 / 5 Foto: Kurir

Podsetimo, za volanom Lukasovog "mercedesa" bio je njegov vozač, a udes je skrivio muškarac u drugom vozilu. Pevač je sedeo na mestu suvozača, dok je Viktorija bila na zadnjem sedištu. Automobil "mini-kuper" ih je udario, a policija je na licu mesta utvrdila da 27-godišnji vozač nije bio pod dejstvom alkohola.

- Ljudi, dobro sam. Sve je u redu. Ono što je najbitnije, moje dete, koje je sedelo iza mene, dobro je. Viktorija je okej, niko nije povređen, ni vozač nije kriv. Ja sam sedeo na suvozačevom mestu, auto je razvaljen, j**** limariju, tu smo, živi smo i zdravi smo - poručio je Lukas u video-poruci fanovima.

Bonus video:

00:10

Aca Lukas nastup u Holandiji

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.