SVAKI RODITELJ U SRBIJI ŽELI DA PRIUŠTI SVOM DETETU ONO ŠTO BOJANA BAROVIĆ IMA: Ovo je RASKOŠ u kom je odrasla
Dom Bojane Barović u Novom Sadu, Foto: Dragana Udovičić

svaka joj čast

SVAKI RODITELJ U SRBIJI ŽELI DA PRIUŠTI SVOM DETETU ONO ŠTO BOJANA BAROVIĆ IMA: Ovo je RASKOŠ u kom je odrasla

Dom Bojane Barović u Novom Sadu je prekrasan

Objavljeno:

S obzirom na to da je odavno počela da se bavi manekenstvom, tačnije još u najranijim tinedjerskim danima, što ju je odvelo u inostranstvo, malo ko zna odakle je zapravo Bojana Barović.

Supruga Nikole Rokvića rodom je iz Novog Sada čime se posebno ponosi i diči, a dokaz za to je fotografija roditeljske kuće.

Dom Bojane Barović u Novom Sadu je prekrasan, sve je na svom mestu, a posebnost koja ga odlikuje je prostrano zadnje dvorište.

Bake i deke čitavu zelenu površinu prilagaodili su svojim unucima, te Bojana uprkos tome što u svom stanu na Novom Beogradu ima takođe predivno dvorište, rado voli sa svojim mezimcima Simonom, Leonom i najmlađom Angelinom da se zaputi kod roditelja.

Kutak za decu očarava
Kutak za decu očaravafoto: Instagram printscreen/bojanabarovic

Ako je suditi po najnovijoj fotografiji i mališani su time oduševljeni, a kako i ne bi kada je kod bake i deke sve dozvoljeno, pa čak i to da se novosadski specijlaliteti od testa jedu sa eurokrenom prstima.

Ovaj po mnogo čemu poseban trenutak Bojana je podelila sa pratiocima na Instagramu, što je izazvalo predivne emocije i komentare kod njenih fanova.

Ove je živela pre udaje za Nikolu
Ove je živela pre udaje za Nikolufoto: Nemanja Nikolić

Između ostalog, moglo se pročitati da je Bojana imala od koga da nauči kako da bude požrtvovana, brižna a opet majka oslobođena strahova i briga, ona koja svojoj deci daje slobodu i uživa u njoj.

Bonus video:

08:43

ESPRESO NA NASTUPU EMINE JAHOVIĆ: Pevačica progovorila o PORODICI, evo šta kaže

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.