RASTA BEZ DLAKE NA JEZIKU! Progovorio o PROBLEMIMA sa kojima se bori Ana, pa se dotakao JAKO BITNE STVARI
Stefan Đurić Rasta, Foto: Marina Lopičić

NIKAD ISKRENIJI

RASTA BEZ DLAKE NA JEZIKU! Progovorio o PROBLEMIMA sa kojima se bori Ana, pa se dotakao JAKO BITNE STVARI

Rasta je govorio o odnosima sa bivšom suprugom ali i o svom novom filmu

Objavljeno:

Reper Stefan Đurić Rasta prvi put je javno govorio o problemima koje ima njegova bivša supruga Ana Nikolić - naravno, kao i do sada iz poštovanja prema majci svoje ćereke ništa nije konkretno otkrivao.

Jedna od najkontroverznijih ličnosti iz našeg javnog života, ume da bude oštar na jeziku, kako u pesmama koje piše, tako i u svakodnevnom razgovoru, a mnogo toga otkrio je i u svom filmu "3211".

Inspiraciju za novo ostvarenje dobio je prilikom četvoromesečnog boravka u zatvoru. Interesantno je da u projektu nema njegove bivše supruge, pevačice Ane Nikolić.

1 / 4 Foto: MONDO - STEFAN STOJANOVIĆ

- Nikakva zla krv nije tome prethodila. Sat i deset minuta, koliko film traje, nije dovoljno vremena za sve situacije koje smo želeli da prikažemo, pa tako nema ni scena kada mi majka dolazi u posete - objašnjava Rasta.

- U početku, dok smo još razmišljali o tome da Ana bude u filmu, ja sam bio prvi koji je govorio da je glupo tražiti glumicu jer je ona jedina koja može da glumi samu sebe. Takav karakter teško je ponoviti, to se ne rađa dva puta.

Poslednjih nedelja društvenim mrežama kruže snimci na osnovu kojih se može zaključiti da Ana nije u najboljoj životnoj fazi, a u komentarima se često može pročitati da joj je potrebna pomoć, a evo i kako je Rasta prvi put to prokomentarisao.

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

- Mislim da to potenciranje pomoći koje dolazi iz medija nije dobronamerno. Ana ima dovoljno godina da zna šta je pametno i dobro za nju, samim tim i da odluči kako će živeti.

- Porodica je tu da pomogne u svakom smislu. Ja sam humanista, pomažem i znanima i ne znanima, pa kako neću majci deteta koje bezuslovno volim. Onog momenta kad sama poželi da nešto promeni, promena će se i desiti - bio je iskren njen bivši suprug.

Bonus video:

00:40

Reper do detalja objasnio kako zamišlja život sa nanogicom

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.