ARTBAT digao region na noge – Trećina ulaznica za Exitovu No Sleep žurku u Beogradu otišla za par sati!
ARTBAT, Foto: Promo

no sleep

ARTBAT digao region na noge – Trećina ulaznica za Exitovu No Sleep žurku u Beogradu otišla za par sati!

Ove jeseni Beograd će biti klupska prestonica regiona sa DJ zvezdama hedlajnerima kakve imaju gradovi poput Amsterdama, Barselone ili Berlina.

Objavljeno:

Ako je suditi prema prvih par sati prodaje ulaznica, tokom kojih je popunjena prva trećina kapaciteta za nastup vodećeg svetskog DJ tandema ARTBAT, 11. novembra u Luki Beograd tražiće se karta više.

Nakon prvog kontingenta, ulaznice se dalje prodaju po sledećoj ceni, koja je i dalje dosta povoljnija od finalne, a prvi fanovi dolaze iz čak 14 zemalja. Očekivano, tu su fanovi iz Slovenije, Hrvatske, Makedonije, BiH, Crne Gore, ali i iz Rumunije, Bugarske, Mađarske, Italije i Francuske!

To i ne čudi toliko jer su Artur i Batish uspeli da sa svojom prepoznatljivom muzikom stignu i do šire publike putem radijskih top lista, istovremeno ostajući verni svojim korenima u psy-trance, techno i progressive house žanrovima. Njihov uspon na vrh svetske scene išao je prilično strelovito uz naizgled jednostavnu formulu – svakih mesec dana novi hit! Tokom turneje često premijerno izbace nove, još neobjavljene dragulje i sasvim izvesno će i klipovi iz Beograda da obiđu planetu dok fanovi širom sveta traže „ID“ pesme.

Ubrzo će biti objavljeno još uzbudljivih izvođača za veliku beogradsku No Sleep žurku, a trenutno su u prodaji ulaznice po novim cenama. Regularne ulaznice su dostupne po promotivnoj ceni od 1.790 dinara, dok VIP koštaju 2.990 dinara, samo na No Sleep sajtu, Gigs Tix prodajnim mestima i online.

Bonus video:

00:13

ESPRESO OTKRIVA! SLADJA ALEGRO ZAPEVALA PROLAZNICIMA NA ULICI: Klub KRCAT, ljudi stajali u redovima ISPRED

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.