OVO JE SESTRA NAJFATALNIJE HRVATICE: Svi SRBI je obožavaju, EVO KAKO IZGLEDA MLAĐA VERZIJA NJE
Nina Badrić, Foto: Instagram printscreen/badrich

preslikane su

OVO JE SESTRA NAJFATALNIJE HRVATICE: Svi SRBI je obožavaju, EVO KAKO IZGLEDA MLAĐA VERZIJA NJE

Mlađa sestra Nine Badrić je prelepa mlada žena, pogledajte fotografiju

Objavljeno:

Pevačicu Ninu Badrić obožava publika širom regiona.

Iako godinama slovi za jedan od najboljih vokala, pošlo joj je za rukom da svoju privatnost sačuva od radoznalih pogleda, pa malo ko zna da ima, a kamoli kako rođena sestra Nine Badrić izgleda.

Mlađa sestra Nine Badrić ne voli javno da se eksponira zbog čega pevačica porodične fotografije objavljuje samo u specijalnim prilikama poput ove.

Naime, Sunčica je nedavno proslavila rođendan, a tim povodom pevačica joj je uputila emotivnu čestitku putem svog profila na Instagramu.

- I da se volimo i poštujemo da jedna drugu bodrimo kroz život, smejemo glupostima, brišemo suze, stvaramo bajke u našem malom svemiru kad nas život udari i da ti se ostvare sve želje i planovi koje je Bog namijenio za tebe!

A ja znam… a ti znaš da ja znam. Pleši kroz život svaki dan jer sve je neponovljivo! Srećan ti rođendan, žabice moja - napisala je Nina ispod fotografija sa sestrom.

Sestra Nine Badrić živi u Italiji sa sinom Markom, sudeći po njenom profilu verovatno u Rimu. U slobodno vreme dolazi u rodnu Hrvatsku, pa su tako zajedno proslavile i Ninin jubilarni 50. rođendan.

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/badrich

Sunčica ima sjajan stil čemu svedoče fotografije na njenom profilu, a mnogi su primetili i da je sličnost sa slavnom pevačicom neverovatna.

Jednom prilikom sestra Nine Badrić objavila je fotografiju iz mladosti koja pokazuje da je, bez obrzira na daljinu, sa sestrom imala blizak odnos pun poštovanja i ljubavi.

- Kada me pitaju šta je za mene snaga, ja uvek kažem to je moja Nina. Kada me pitaju šta je za mene hrabrost, ja opet kažem to je moja sestra Nina.

Gledam te svaki dan i ponosna sam na sve ono sto jesi.. Život piše neverojatne priče, a ja znam da svi oni koji te znaju, dive se tvojoj. Bogu hvala što mi te je dao…Voli te tvoj Simba zauvek - napisala je Sunčica.

Bonus video:

02:40

GDE SU TI MANGUPI, DA IH NAPOKON SRETNEM? Nina Badrić oduševila koncertom u Srbiji POGLEDAJTE NJEN NOV FENOMENALAN STAJLING

(Espreso/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.