Rada znala da je Haris vara, praštala mu je jer je odličan u KREVETU! (FOTO)
Foto: Dragan Kadić

haris je velika švalerčina

Rada znala da je Haris vara, praštala mu je jer je odličan u KREVETU! (FOTO)

Rada Manojlović je oduvek sumnjala u vernost svog doskorašnjeg devet godina mlađeg dečka Harisa Berkovića, s kojim je raskinula krajem marta ove godine
Objavljeno:

Pevačica Rada Manojlović neočekivano je raskinula svoju romansu sa kolegom Harisom Berković, a za to je kriva, navodno, njena mlađa koleginica.

Kako se pisalo, Rada je Harisa izbacila iz stana na Vračaru, u koji se on nedavno uselio, jer je saznala da ju je varao sa Aleksandrom Mladenović.

foto: Stefan Jokić

Kako je za Kurir Stars ispričala Radina koleginica i prijateljica koja je želela da ostane anonimna, pevačica je bila upućena u sve folkerove preljube, ali dugo nije želela da ga ostavi jer im je seksualni život bio odličan. "Berković je velika švalerčina. Iako prema Radi gaji velika osećanja, on ne može da se kontroliše u društvu drugih devojaka. Najviše joj je bio neveran na svirkama, kada masu devojaka dovede u svoj separe. Kad radi u inostranstvu, obavezno neku pokupi posle nastupa i završe zajedno u njegovoj hotelskoj sobi. Nastupali smo zajedno nekoliko puta i uvek bi posle svirke završio s nekom obožavateljkom u sobi", otkriva Radina koleginica.

foto: Printscreen/Instagram
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.