NA KUĆNU ADRESU JOJ DONEO PAKET VODE, PA SE DESIO PRVI POLJUBAC: Evo kako su se smuvali Prija i Filip
Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, Foto: NEMANJA NIKOLIĆ

ljubav

NA KUĆNU ADRESU JOJ DONEO PAKET VODE, PA SE DESIO PRVI POLJUBAC: Evo kako su se smuvali Prija i Filip

Ovako su se upoznali Aleksandra i Filip

Objavljeno: 14:02h

Aleksandra Prijović jedna je od najvećih folk zvezda, što dokazuju njeni mnogobrojni hitovi, kao i to što je u rekordnom roku rasprodala koncerte u najvećim Arenama u regionu, a u Beogradu čak tri.

Aleksandri najveću podršku pružaju njeni najmiliji, suprug Filip i sin Aleksandar, a par je u braku od 2018. godine, dok je njihov sin stigao na svet pre četiri. Svojevremeno je pevačica u medijima otvoreno govorila o početku veze sa Filipom Živojinovićem.

- Ne sećam se gde smo se upoznali, ali znam da nas je sudbina vezala. Pre nego što smo počeli da se zabavljamo godinama smo se sretali na raznim mestima, u prolazu. Viđali smo se i kod Brene i Bobe na privatnim žurkama na kojima sam često pevala, mada to je sve bilo u prolazu, bez zvaničnog upoznavanja - ispričala je Aleksandra jednom prilikom.

1 / 5 Foto: Instagram printscreen/f.zivojinovic

Ona je svojevremeno otkrila i kada i gde se dogodio prvi poljubac sa Filipom.

- Čim sam ga upoznala, znala sam da će to biti ljubav za ceo život. Naš prvi poljubac desio se u mom stanu na Voždovcu. Odmah me je osvojio manirima, načinom razmišljanja i stavovima. Još tada sam znala da ću se udati za njega i da je on pravi. Oduševio me je prvi put kada je trebalo da dođe kod mene. Pitao me je šta ću da popijem i pojedem, da donese. Ja sam rekla ‘ništa’, jer znate kako je u početku, kad vam se neko sviđa, niti ste gladni, niti ste žedni - kazala je ona i dodala:

- On je insistirao da mu kažem šta pijem i ja sam rekla da pijem samo vodu. On se posle pojavio kod mene sa paketom vode. To me je kupilo, taj njegov gest, jer sam shvatila da obraća pažnju na ono što pričam. Ko bi vam doneo paket vode kada se podrazumeva da u kući imate vodu.

Bonus video:

00:59

Filip Živojinović peva drugoj pevačici

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.