ZABAVNO I RASPEVANO POPODNE UZ VAŠU OMILJENU EMISIJU! Sjajni gosti i dobra atmosfera i ovog vikenda u "Pusti brigu"
Pusti brigu, Foto: Kurir

od 17.10 časova

ZABAVNO I RASPEVANO POPODNE UZ VAŠU OMILJENU EMISIJU! Sjajni gosti i dobra atmosfera i ovog vikenda u "Pusti brigu"

Danas od 17.10 časova na Kurir televiziji očekuje vas još jedna uzbudljiva epizoda emisije "Pusti brigu" sa Ljiljanom Stanšić i Dejanom Šutanovcem.

Objavljeno:

Nova epizoda prožeta je lepom atmoferom, a ovog puta domaćini emisije potrudili su se da ugoste sve generacije i ukrste mišljenja, stavove i brojna životna iskustva kroz koja su prolazili i prolaze i danas. U trećoj epizodi u studiju emisije "Pusti brigu" voditelji su ugostili TV voditeljka Živorada Žiku Nikolića, spisateljicu i novinarku Simonidu Milojković, muzičara Aleksandra Čovića iz grupe Regina, kao i pevača Menila Velioskog.

Ovom prilikom Žika Nikolić otkiro je da je popularnost stekao tek u šestoj deceniji života, ali i ko ga i zašto zove "Žika seljak". Simonida je napisala knjigu u kojoj je raskrinkala sekte u Srbiji, ali je pričala i o svojim kulinarskim sposobnostima, za koga kuva i kako je izgledao njen bliski susret sa Rolingstonsima. Aca Rergina je otkrio da je u vreme velike popularnosti grupe Regina, zajedno sa članovima benda, turneju često završavao sa praznim džepovima jer bi najveći deo zarade uzimali menadžeri. Menil Velioski je ovom prilikom priznao zašto je došlo do sukoba sa Miletom Kitićem, kakve su današnje devojke, a bilo je prilike i da zaigra tenis sa našom komšiniciom, Jasminom Stijović.

01:02

ZABAVNO I RASPEVANO POPODNE UZ VAŠU OMILJENU EMISIJU! Sjajni gosti i dobra atmosfera i ovog vikenda u Pusti brigu od 17.10

Nema sumnje da vas očekuje još jedno zanimljivo popodne na Kurir televiziji uz najzabavniji šou-program "Pusti brigu" danas od 17.10 časova!

Bonus video:

02:29

POZNATI GLUMAC O POSTAVLJANJU GRANICA: U emisiji Pusti brigu otkrio šta je ključno kada je reč O GLUMI (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.