DOBRO POGLEDAJTE OVU FOTKU! VODITELJKA VREMENSKE PROGNOZE DANAS JE JEDNA OD MOĆNIJIH U SRBIJI: Prepoznajete li je?
Pre tačno 20 godina vodila je vremensku prognozu na Pinku, a danas je TV zvezda, Foto: Youtube printscreen/ Branislav Mirkovic

znate je svi!

DOBRO POGLEDAJTE OVU FOTKU! VODITELJKA VREMENSKE PROGNOZE DANAS JE JEDNA OD MOĆNIJIH U SRBIJI: Prepoznajete li je?

Lepa, atraktivna voditeljka karijeru je počela na Pinku, najgledanijoj televiziji u Srbiji, davne 2003. godine, kada je vodila vremensku prognozu.

Objavljeno: 10:53h

Ona je još prilikom prvih uključenja oduševila milionski auditorijum svojom lepotom, a gotovo uvek je nosila dugu, puštenu kosu, koja joj je bila zaštitni znak... Danas važi za jedno od najpoznatijih i najlepših voditeljskih lica.

Ukoliko je niste odmah prepoznali, reč je o Sanji Kužet, koja već godinama unazad vodi muzički šou program "Zvezde Granda", koji se emituje na Pinku.

Ona je, inače, jednom prilikom u emisiji "Amidži šou" otkrila zanimljivu priču o svojim voditeljskim počecima, u šta je indirektno bio umešan i Ognjen Amidžić.

1 / 6 Foto: Youtube printscreen/ Branislav Mirkovic

- Kada sam prvi put kao gost kročila u tvoj (Amidžićev) studio, bile su na Autokomandi izrovane sve ulice, pa si ti malo zakasnio na posao. Tada su mi drage kolege samo okačile bubicu i rekle: „Je l' možeš ti samo da zameniš Ognjena?”, ja kažem: „Ali, ja sam gost”, kažu oni meni: „Nema veze, ti samo nešto pričaj, samo dok on ne stigne, sad će on”. Tako mi se desilo čudo i ti si mi bio za života zahvalan, jer sam te spasila. Tako je počela moja karijera - ispričala je Sanja.

Bonus video:

00:07

Sanja Kužet na promociji albuma Jelene Karleuše

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.